Bye-bye Android, üdv WP7

Másfél év Android után úgy döntöttem adok esélyt a wp7-nek. Az Androidot nem utáltam meg, nem gyűlölöm, és nem is égetném el tűzbe azt aki készítette, készíti, egyszerűen csak most látok valamit a wp7-es telefonokba ami vonz. No meg az "álom" androidos telefonok ára jelenleg elérhetetlen szinten van, az is elképzelhető hogy egy év után visszatérek egy korábbi modellel.

Egyébként nem zárkózom teljesen el teljesen a zöld robotos OS-től, hiszen továbbra is gazdája maradok egy wayteq táblának, amin jelenleg gingerbread pörög. Kíváncsi vagyok mit alkotott az M$, hallottam rosszat és jót is rendszerről, tudok pár alapvető hiányosságról, de ezek nem olyanok amelyeken most fent tudok akadni.

Aki akarna most egy Spicat magának viszonylag jó áron pár kiegészítővel, az ne habozzon, vigye el a héten tőlem: http://hup.hu/node/109858

Hozzászólások

Teljesen megértelek, ha a Spica-ról váltasz _bármire_. Volt nálam Spica, irtó rossz telefon. Sorry, hogy ezt mondom, de tényleg.

--
trey @ gépház

"a te keszuleked nem mukodott? volt valami baja?"

Telepíteni akartam a - ha jól emlékszem a - Firefox-ot és kiírta, hogy ez a készülék kevés hozzá. Vagy ilyesmit. Gyenge a kijelzője és kézre se állt.

"vagy csak "audi utan trabantba ulni?" effektusrol volt/van szo?"

Nem, akár a Galaxy Mini-vel, akár az Xperia X8-cal hasonlítom, ugyanerre jutok.

"kerem kapcsolja ki!"

Sajnos nem tudom, mert régen nincs már nálam. :) Szerintem a legrosszabb androidos telefon, ami eddig nálam volt. Elnézést, ha ezzel megbántottalak.

--
trey @ gépház

Spicaval kezdtem még az "elsők" között, nagy szám volt akkoriban, a hivatalos iGO-t szépen futtatta. Ma már szinte mindenki csak fanyalog rajta, és két maggal szeretne tüzelni. Így megy ez.

Én okostelefont az alkalmazások miatt vettem, pont. A WP7 pedig ebben über-gyenge. És az is marad, amíg nem veszik az emberek. Az emberek pedig nem veszik. Ördögi kör... De hátha te elindítod a hullámot. :)

--
http://neurogadget.com/

úgy legyen. egyébként a wp7 tudja azokat az alkalmazások amiket az esetek 90%-ban használtam (direkt figyeltem magamat egy hétig, és jegyeztem h mit használok leggyakrabban), hivások, sms, email (javarészt), böngészés, social. A social appok mindegyike megvan wp7-re is, tény hogy a market egyébként szegényes, de lesz majd jobb is.
____________________
http://szoftvervasarlas.co.hu - elérhető árú, legális szoftverek itthon

Én Android párti vagyok, de a verseny sosem árt. Mert ugye ha mindenki Androidon nyomulna, akkor mindenki szívna, a Google meg kaszírozna.

:)