Nokia N9 PR1.1 update: nektek sem erkezett meg meg?

Hetek ota hiaba Google-ozok a PR1.1 utan, meg a Nokianak is irtam, hogy mi a legkesobbi idopont, amikorra kaphatok update-et, azt birtak mondani, hogy "fugg a szolgaltatomtol", es kezd elegem lenni, hogy sehol nem talalok arrol infot, hogy mikor kapok update-et. Flashelni nem akarok, mert abbol kevesebb adat marad meg tudtommal, mint a legfrissitos verziobol, sehol semmi ertelmes infot nem lehet talalni, ezert megkerdezem: T-Mobile-os N9-e akinek van, jott mar update? Ha nem, akkor turelmesen vartok?

Ami miatt ma vegkepp elvesztettem a turelmem, az ez a hir volt:
http://www.telefonguru.hu/hir/Nokia_N9_PR12_frissites_reszletek_2011-11…

nekem meg meg az 1.1 is sehol ;(

Meg N900 tulaj mintha itt lett volna regen par: nekik anno milyen utemben erkezett? Azon hany ilyen update volt, es mikor volt az utolso? Mennyit kesett?

Hozzászólások

batyamnak anno N900-ra csak PR1.2-ig jott, PR1.3-at nekem kellett raflashelnem neki mikor hazajott Londonbol, es nem is volt az UK firmware-hez verzio (osszes tobbihez igen). Ennek ellenere nekem se akar jonni az a PR1.1, pedig kene mar nagyon :/ Tetszik a telefon, csak az a sok apro bug... es elvileg abban javitva vannak.

Masnak jott mar magyarra?

Itt N900, T-nél, minden jött időben, nem kellett vele törődnöm, de szerintem wifiről.

N900-nál régóta nem volt hivatalos frissítés, csak nemhivatalos amit te raktál fel a netről.

Nemrég adtam el, még nem vettem meg az n9-et, kivárom mi lesz a vége...

Csak hogy senkiben ne maradjanak kétségek, a t-mobil azóta se adta ki a frissítést, bár már van újabb is (a magenta mindenit.)

Ja, fel is raktam azt NSU-val anno, PR1.2 meg mar a release napjan (azaz ma) kijott rendesen magentat meg minden egyeb cirkuszt megkerulve. Androidnal se ertettem soha, hogy mit all bent az OTA-s frissites meg kulon a szolgaltatoknal (fuggetlenek mindig hamarabb megkapjak), itt meg aztan vegkepp semmi T-Mobile specifikus nincs a szoftverben.