OnePlus One - YNG1TAS17L OTA

Címkék

Cyanogen OS 12 OTA

Alig jelent meg a OnePlus One-ra a Cyanogen Inc. által szállított, Lollipop-alapú Cyanogen OS 12, máris itt van hozzá a legújabb frissítés. A frissítés OTA, azaz "Over The Air" érkezik, így a telepítéséhez nincs szükség számítógépre. Benne akkuidővel kapcsolatos javítások, illetve biztonsági frissítések találhatók.

A frissítés mérete karbantartási csomaghoz képest nagy, gyakorlatilag ugyanakkora, mint a KitKat-ről Lollipop-ra frissítő YNGTAS0YL volt.

Hivatalos bejelentés még nincs.

Érdemes még megjegyezni, hogy egy éves lett a OnePlus Inc.:

Ebből az alkalomból a $1 szimbolikus árengedményt ad a cég minden eladott készülékéből. Emellett 50%-kal leárazta az összes pólóját és egyes telefontartozékait.

További részletek itt.

Hozzászólások

Nálad nem jelentkezett a töltési bug? Nálam 12 óra alatt se töltött fel, csak ha kikapcsolva töltöm.
--
Coding for fun. ;)

Nálam előjött a töltés bug, de egyszer csak megjavult magától. Eleinte azt hittem, hogy a töltővel lehet valami. Van itthon sok-sok töltő, eleinte azt hittem az Asus Transformer töltő + Oneplus kábel kombóban van a kulcs :)
A Google Play Services akkuzabálása is jelen volt, ott már magam sem tudom miket nyomkodtam össze és cserélgettem, most épp jónak tűnik. Viszont a WiFi DHCP kliens bugja nagyon bosszantó (Windows DHCP szerveren nem lehet fix IP-t állítani neki, mert a MAC address helyett egy UniqueID-t generál minden kapcsolódáskor)

Érdekes, nekem még a COS 12-re frissitést sem találja meg.

---...---
TLoF