A Samsung visszaszerezte a legnagyobb kliensét, az Apple-t

Címkék

A bíróságokon ölre menő Apple és Samsung közt tovább hasadt a szakadék, amikor az Apple kizárta dél-koreai riválisát az A7 processzora tervezési munkáltaiból és helyette a Taiwan Semiconductor Manufacturing Company-val (TSMC) osztotta meg az új SoC titkos adatait. A hírek szerint idén tavasszal a TSMC elkezdte beszállítóitól megrendelni azokat az gyártóeszközöket, amelyekkel a 20 nanométeres új Apple processzorokat elő tudja állítani.

Mindezek ellenére úgy fest, hogy a Samsung visszaszerezte az Apple-t.

A The Korea Economic Daily mai cikke szerint az Apple A9 SoC-jeit a Samsung Electronics fogja gyártani. A forrás szerint a Samsung azzal csábította vissza az Apple-t, hogy a TSMC előtt sikerült 14 nanométeres modellt kifejlesztenie.

Iparági források szerint a Samsung és az Apple tegnap írták alá a megállapodási szerződést a 2015-től szállításra kerülő A9 chipekre. A 14 nanométeres, FinFET technológiára épülő processzorok a 2015 második felében érkező iPhone 7 készülékekben dolgoznak majd.

A részletek itt olvashatók.

Hozzászólások

Nem erdemes egyseges cegkent gondolni ezekre a baszott nagy multikra.
A kulonbozo reszlegek nagy onalosaggal rendelkeznek.
Ettol meg az Apple jogi reszlege a szart is ki probalja perelni a Samsungbol

--
Live free, or I f'ing kill you.

Ennél szerintem egyszerűbb. Ezek kőkeményen profitorientált cégek. Ha az Apple 1 milliárd dollárral jobb ajánlatot kapott, ha a Samsungtól rendel, akkor onnan fog. Ha a Samsung 1 milliárd dollár hasznot tud kihozni belőle, eladja az Applenek. Majd másnap szemrebbenés nélkül mennek a bíróságra.

"Belépés díjtalan, kilépés bizonytalan."