[Videó] Microsoft: iPad vs. Windows 8 tablet

A Microsoft a szokásos fegyverhez nyúlt. A "versenytárs" kritizálásához. iPad vs. Windows 8 tablet - ahogy Redmondból látják.

Hozzászólások

Nem lenne rossz, de 3 dolgot kiemelni elég sovány.

Na ja, de azt nem említik,
hogy

  • a reklámozott kapacitásból melyik eszköznél mennyi a felhasználható
  • mennyivel reszponzívabb az iOS
  • mennyire nincs egy minőségi natív METRO app sem
  • mennyivel jobban gazdálkodik az akkuval az iOS
  • ... reggelig sorolhatnám

Nekem van egy vivotab smartom. Feltelepített fullos office és egyéb számomra szükséges appok után 25GB van szabadon, szerintem ez bőven jó. A zenéimet, filmeket úgyse ezen tárolom, ha kéne akkor vennék bele 64GB-os sd kártyát.
A reszponzivitással nincs gond, a metro felület hasít a kis atom procin, viszont tényleg szomorúan kevés a normális app, a google meg ügyesen bojkottálja a platformot.
Az akksit nem érheti rossz szó, 9-10 óra folyamatos használatot bőven bír, alvásban pedig szinte semmit nem eszik. Én 3-4 naponta töltöm.

Őőőő ... nem lehet, hogy ez egy iPad reklám volt? :)

[Flame]: Tegyünk a portálra valami MS-el kapcsolatos flamebaitet

Trey a szokásos "fegyveréhez" nyúlt. A "megélhetési forrás" álnaív kritizálásához. Megint egy tengeren átlagos reklám - vagy legalábbis a tengerentúlon, ahol mindennapos a versenytárssal való összehasonlítás.

Az Apple "I'm a PC, I'm a Mac" reklámjai meg a képzelet szüleménye.

----------------
Lvl86 Troll, "hobbifejlesztő" - Think Wishfully™

Szerintem nem én szoktam nyűglődni, de ha már szóba hozod: _hír_. Nem marketing bullshit, ami senkit nem érdekel. Az ilyen anyagok lehozása nem más, mint olcsó flamebait és hergelés a forgalom növelésére.

----------------
Lvl86 Troll, "hobbifejlesztő" - Think Wishfully™

Ez egy megerősítő üzenet a surfacet akaró sznoboknak. MS is tudja jól, hogy a surface nem lesz ipad4-et kiváltó státusz szimbólum hightech kütyü a jómódúaknak. Illetve másik irányból indulva, racionálisan sem szól mellette semmi egy harmad annyiba kerülő középkategóriás androidos tablethez képest, mert ár/érték arányban az a verhetetlen. Viszont az a pár különc, aki surfacet akar, az biztos meg lesz erősítve vágya tárgyában az ilyen dedós klipek által.

zongorázáson (valojában internetezésen) kívül még nem látom ezeknek értelmét.


------------------------
Jézus reset téged