A JBoss Application Server projekt mostantól WildFly

WildFly

A Red Hat bejelentette, hogy a JBoss Application Server projekt neve mostantól WildFly. A vállalat még tavaly közölte, hogy új nevet keres a JBoss Application Server (JBoss AS) projekthez. A név kiválasztásához a közösség segítségét kérte. Az új nevet szavazás útján választották ki. A győztes a WildFly lett.

Hozzászólások

"Red Hat has already demonstrated a number of projects, including JBoss Application Server 7 and Infinispan, running on Raspberry Pi, plug computers and mobile phones."

--
trey @ gépház

Teljesen mindegy mi a neve, amióta áttértek a modularizációra egy használhatatlan valami az egész. Nonszensz, hogy standard jre osztályokkat kell mindenfelé függőségnek felvenni a modulokba. Inkább ezen dolgoznának, minthogy a package neveket írogatják át.

-
Reflection - a bajkeverő csodagyerek

7es verziótól modularizáltak mindent (értsd mindent), és nem csak annyi, hogy bemásolsz egy jar-t a classpathra, hanem létre kell hozni egy modult, ha az a modul dependál más modulokra, akkor azt függőségbe fel kell venni, majd a deployolt war-ba fel kell venni függőségnek, amit az imént felvettél.

-
Reflection - a bajkeverő csodagyerek

egy apro kerdes: tudod mi az az OSGi? ;-)

a, ha nem: google
b, ha igen, akkor ertened mekkora kiralysag az, hogy nem jarokkal szivsz, hanem megmondod a package-level dependenciest (vagy feature szinten ahogy websphereben van, vagy provider szerinten, ez mar implementacios nyalanksag), es nincs tight coupling.