Letölthető az IE9 Platform Preview 6

A Microsoft ma elérhetővé tette az Internet Explorer 9 hatodik fejlesztői előzetesét. Részletek a Preview 6-tal kapcsolatban az IE blog aktuális bejegyzésében. Az előzetes mellett egy rakás új demó is elérhető. Az Internet Explorer 9 Platform Preview #6 letölthető innen.

Hozzászólások

Mi a retkes ******* ˇ~^|ˇÄ ****** df=)(*** (kisípolva) jófene van ebben a "böngészőben" ami miatt vista sp2 alatt el sem indul???!!! Elmebetegek!

mondtam, hogy eljon az a nap is, amikor engem is leMSbérenceznek :D Ami azert gaz.

Amugy Replaced-et csak abban javitottam ki, hogy a kommented inkabb idegbetegre sikeredett, mint elmebetegre, mert az elmebeteg azt hiszi, hogy 2x2=5, de az idegbeteg tudja, hogy 4, csak kevesnek talalja, a stilusod az utobbira engedett kovetkeztetni inkabb szerintem, nem az elobbire, ahogy Replaced irta.

Szemely szerint amit eddig lattam az IE9-bol, semmi baj vele, bar a design-jatol (rovid cimsor) nem vagyok elajulva, akinek meg javasoltam (kivancsi voltam vegfelhasznaloi velemenyekre) egyiknek nagyon bejott, hasznalja, masiknak agyara ment a "bovitmenyek letiltasa" zaklatas, harmadik meg "tetszik, amint valami nem megy a Chrome-ban egybol atterek ra, csak Chrome-ban van midnen beallitasom" modon reagalt (egyikuk sem ert hozza)

Amit szomoruan tapasztaltam: elindulnak rajta a csak IE6-ra optimalizalt oldalak is (jobban orultem volna, ha ez a resz kimarad), es az eygetlen ok, ami miatt haragszom az MS-re, az az, hogy nemcsak, hogy nicns XP-re (ami azert 50%+t még visz a reszesedesbol (fixme)), de szerintem még _kotelezo_ "5 percenkent ujraindul a geped amig fel nem rakod" update-be is be kene tenni az osszes korabbi IE verzio helyett, hogy megbocsathato legyen az eddigi hulladek IE tortenet.

Ennek ellenere nem tudom, hogy a Win 7 koraban hogy hogy Vistat hazsnalsz, nem iagazn tudok mellette erveket, de kivancsi lennek (7 helyett XP-t még megertem, de a Vista az egy informatikai zsakutca)

Elgurult a gyógyszer?

Minősíthetetlen stílusban kérdezel rá egy triviális dologra amit fél perc google megválaszol, és utána még te pattogsz meg trollozol meg ms-bérencezel. Amúgy mi bajod van?

API-król és azok változásairól hallottál már? Ez az ami miatt Linuxon egy 1 éves rendszeren se fordul le egy frissebbet használó program. Azon nem háborodsz fel?