"Ingyenes a Photoshop Androidra"

Címkék

"A Photoshop Express webes szolgáltatás után először iPhone-ra, most pedig Androidra is megérkezett a klasszikusnak számító képszerkesztő. [...] A mobilos Photoshop funkcionalitása természetesen erősen korlátozott, csak azon funkciók elérhetőek, melyek egy mobillal készített, vagy mobilon a webről letöltött kép átalakításakor lehetnek szükségesek. Az iPhone-os változat már október 9-én megjelent, de az Android operációs rendszert futtató okostelefonok gazdáinak sem kellett sokat várni."

A teljes cikk itt olvasható.

Hozzászólások

ennek aztan hude sok ertelme van. :) majd biztos most a designerek atfognak terni erre, kidobjak a fracnba a kalibralt tobbszazres monitorjukat es androidon fognak fotosoppolni.

Gyanus, h nem ok a celkozonseg, hanem azok a felhasznalok akik a telefon kamerajaval (ami mondjuk az iphone 2g/3g es a G1 eseteben rotfl) keszitett kepeket akarjak pottyet atszerkeszteni mielott feltoltik flickerre, picassara es/vagy a tobbi ilyen oldalra, mert mondjuk nincs ideje/kedve attolteni szamitogepre (ha egyaltalan van neki) es azon bantani.

---
pontscho / fresh!mindworkz

Nem erteni, ha "webes szolgaltatas" akkor miert kell kulon iPhone-os valtozat meg Androidos valtozat...?

Hehe. A mobilon mutatott fotó mátrix jobb felső sarkában egy vízben úszó jegesmaci feje látható. Hogy sikerült olyat fotózni? :)

--
Kinek nem inge, ne vegye gatyára

iphone-os verziót megpróbáltam letölteni - nem sikerült.
lehet hogy csak USA-ban elérhető?
--
Gabriel Akos