Richard Stallman előadás Magyarországon

Címkék

"A FLOSS Farm márciusi vendége Richard M. Stallman, a nemzetközi hírű szabad szoftver aktivista, a GNU projekt elindítója, a Free Software Foundation alapítója és elnöke. A szabad szoftverek világhírű evangelistája 2009. március 13-án, pénteken ad elő a Millenáris rendezvényén."

Időpont: 2009. március 13. péntek 17.00 óra
Helyszín: Millenáris, 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20., "D" épület, "D" előadó

"Parkolni a Millenáris parkolóházában lehetséges. A rendezvény térítésmentes, regisztráljon online.

Jelentkezés: http://www.osf.hu/eloadasok

További információkért forduljon Szakál Péterhez (szakal.peter@openskm.com, 70-704-5669)"

Hozzászólások

most lesz rajta cipo vagy megint mezitlab jon kethetes poloban
--
.

Nah, jelentkeztem :) Csak el ne felejtsem, hogy azon a héten előbb fel ne vegyem a debianos pólóm :D

----------------------------------------------------------
"One should strive to achieve; not sit in bitter regret."

No, én is jelentkezem reá
ami át van húzva, azt teljesen fölösleges elolvasni. az olyan, mintha ott sem lenne

richard stallman előadás – sponsored by microsoft :D

Mert takemeaw ügynök a trollkodáson kívül már arra is képtelen, hogy utánna nézzen, hogy kik is valójában a szponzorok. :)
De ha még azt sem tudja, hogy az "anyacége" szponzorál egy eseményt, akkor milyen "munkaerő" lehet? Fel kellett volna kerülnie arra a bizonyos 15 000-es listára. :)))

Ideje lenne elkezdeni verni az asztalt, hogy megfelelő legyen a belső céges kommunikáció, hogy ne égesd be magad ilyenekkel, mint amilyen ez a "csak a hup belso kor ferhet hozza" volt! :)))))

Arról már nem is beszélve, hogy nem szép dolog megnevezni és ilyetén módon lebuktatni ügynök társaidat! Csak nem kettős ügynök vagy?! :)

Hú, bár nem vagyok akkora informatikus -tulajdonképpen egyáltalán nem-, de ezt nagyon szívesen megnézném, ha akkor éppen itthon lennék :(
Nagyon remélem, hogy lesz valami jó kis összefoglaló az eseményről, netán mozgókép-formában. Postolja valaki, ha ilyenről tudomása van.

kedden adott elő Mohammad Gawdat a Google-től a Közgázon… Sajnáltam, hogy nem volt nálam főtt tojás, mert szívesen odaadtam volna neki, mondván, hogy nálunk így szokás üdvözölni a multik CEOit:)

—-—-—
int getRandomNumber() {
	return 4;//szabályos kockadobással választva.
}		//garantáltan véletlenszerű. xkcd

Februartol 2 ev jar erte (amig az AB meg nem semmisiti).
Szoval ha valakinek ilyenek a szandekai, inkabb varja meg mig valamelyik demokratikus orszagba meg fellepni. Javaslom mondjuk Eszak Koreat vagy Kinat.

--
I don't always dress in a T-shirt and jeans. Sometimes people give me awards, and I dress like a penguin instead. - Linus Torvalds

dejóóó! hogy van megfogalmazva? remélem a tojást nevesítik is:D

Amennyiben valaki előre megfontolt szándékkal közszereplő ellen a tyúk szaporodását elősegítő tojásalakú objektum (továbbiakban Tojás) segítségével támadást tervez vagy hajt végre beleértve de nem kizárólag az adott közszereplő megszégyenítésének szándékát, az a Tojások száma, találati rátája illetve frissessége alapján maximálisan 2 évnyi szabadságvesztésre ítélhető.

—-—-—
int getRandomNumber() {
	return 4;//szabályos kockadobással választva.
}		//garantáltan véletlenszerű. xkcd

Mondjuk egy forras (rovid osszefoglalo cikk)
http://www.kisalfold.hu/belfold_hirek/matol_buntetheto_a_masirozas_es_a…

Ha bovebben erdekel, google a BTK-ra. (szerintem a Complex oldalan megtalalod)

Azt meg, hogy az emlitett orszagokban jobban mukodik a demokracia (meg par dolog jobban mukodik) szerintem nem csak en latom igy. De ez mar nagyon off a HUP-on, meg trey nem szereti a politikat, mint temat, ugyhogy nem mennek bele.
--
I don't always dress in a T-shirt and jeans. Sometimes people give me awards, and I dress like a penguin instead. - Linus Torvalds

Ize, azert ne essunk a lo tuloldalara :) Szar van ebben az orszagban eleg, de hogy Eszak-Koreaban akar a gazdasag, akar a demokracia jobban mukodne, mint itt...hat ez kicsit eros. Kinaban meg nagy a fejlodes (gazdasagi), de annak eleg durva ara van. Itt is volt ketszamjegyu GDP-novekedes (kiegyezes utan vagy a Horthy-korszakban), megsem hiszem, hogy nagyapam vagy sokan, akik akkor eltek (ertsd: tobbseg) szivesen emelekezne vissza ra. Azert Kinaban igen nagy a kulonbseg a pekingi uzletember es a falusi paraszt kozott (aki nem is koltozhet varosba). Es a masodikbol van ott is tobb...

hát ez tök jó, épp csak az nem derül ki, hogy miről is fog beszélni

derégen volt :D ZFS.. filerendszer tömörítés felesleges. Ma meg a nagy próféták is gazdaságosságról tanítanak!
http://hup.hu/cikkek/20090221/a_vilag_legnagyobb_virtualis_desktop_tele…
http://hup.hu/node/40922#comment-381901

de ki is találta fel végülis a zgcc-t? Biztos köze van a gentoos bzip transzparens less-hez (bámulatos hol tart már a tudomány!)

Na, volt valaki? Mit mondott a főhippi?