"AMD: remek negyedév és biztató kilátások"

Címkék

"Az Intel rekordnegyedévét követően meglepően jó mutatókról adott számot az AMD is, elnyerve a pénzügyi elemzők tetszését. Sokat javult a stratégiai átalakulás alatt álló chipgyártó processzorüzletágának teljesítménye, de különösen a grafikus üzletág remekelt az elmúlt három hónap során."

"A vállalat a 45 nanométeres csíkszélességű eljárás gyors felfuttatásával, új termékeinek térnyerésével és folyamatos költségcsökkentési programjával agresszívan tör nyereségességének javítása felé. Bár a piaci környezettel kapcsolatos előrejelzések a pénzügyi világkrízis hatására bizonytalanok, a tőzsdei zárást követően több mint 5 százalékot erősödtek a cég papírjai."

Bővebben itt.

Hozzászólások

elnyerve a pénzügyi elemzők tetszését.
most őszintén, kit érdekel ma már, hogy ki és mi nyeri el a levitézlett pénzügyi elemzők tetszését?! :)

a befektetők mostanában leginkább a puskájukat keresik, ha az egyik pénzügyi befektető a történtek után még elmerészkedik hozzájuk. legalábbis amerikában, mert ott engedélyezett a fegyvertartás, és a saját házadban lelőheted a rablókat. a pénzügyi elemzők pedig bőven kimerítik eme fogalmat:D

a heten en is hozzajarultam az AMD sikerehez egy processzor es egy alaplap formajaban :-)

udv Zoli

gyurcsány mostanában vmi hasonlóval próbálkozott, amikor bejelentette, hogy ha esetleg bajba kerülne magyarország pénzügyi stabilitása, persze nem fog csak olyan mi lenne ha alapon, megállapodott az mnb az imf mellett még az eu központi bankkal is, hogy baj esetén segítenek. az eredmény, hogy ma már 200HUF körül van a USD árfolyama:)