Legjobb BSD rendszer?

Legjobb BSD rendszer?

Hozzászólások

[quote:14f4389875="shooby"]:idea: Hiányolom a Mac OS X-et. Szerintem az a díjnyertes. Na jó, közvetetten a freebsd, de a NEXTtől megvett NEXTSTEP felület Aqua nevű átirata segítségével egy nagyon igényes és felhasználóbarát BSD rendszert csinált az Apple. Kár, hogy az egész nem szabad szoftver, csak nagyon sok része.

Brrrrrr. Kulon orom, mikor kiugral a billentyuzet vagy nincs is rendes magyar tamogatas az alkalmazashoz, mert a nagy kereskedelmi cegek meg nem voltak kepesek egysegesen az OS X programozasi feluletet hasznalni es normalisan megirni programjaikat. Kivetlenek kezd tunni az uj Adobe sorozat a CS, ami 10.3 alatt majdhogynem tokeletesen mukodik. Szerverkent meg kepes volt arra, hogy egy ujrainditas utan - nem fagyas, athelyezes - minden filet az admin jogosultsagara allitson csak szamara irhato modban. A megosztasok kicsit nehezen mukodtek ezutan..... Egyebkent stabil es jobb, csak a Classic modot ne kelljen elinditani. Ago

A 2003-as év legjobb BSD rendszere a HUP olvasói szerint.

FreeBSD-re szavaztam, de +1 riszpekt a PicoBSD-nek. Korabban a theWall nevu 1floppy-s PicoBSD alapu rendszert hasznaltam otthon gateway-nek.
--
zeus

:idea: Hiányolom a Mac OS X-et. Szerintem az a díjnyertes. Na jó, közvetetten a freebsd, de a NEXTtől megvett NEXTSTEP felület Aqua nevű átirata segítségével egy nagyon igényes és felhasználóbarát BSD rendszert csinált az Apple. Kár, hogy az egész nem szabad szoftver, csak nagyon sok része.

az a kakk hogy ilyent még nem is használtam. no de mind1 ne lamakból álljon az ellenzék +1 freebsd ;))