Legjobb FTP szerver?

Legjobb FTP szerver?

Hozzászólások

Furcsa, en pl magamtol raktam fel proftpd-t, nem volt a seggem ala tolva... :wink: ... Mindossze azert, mert ahhoz mar volt keszre irt OPIE (S/KEY) modul... Egen, pureftpd-hez csak par sornyi script kellene, hogy ugyanezt tudja, de oly nagy ero a lustasag... Viszont meggyozheto vagyok, elso ranezesre mindketto ugyanazt tudja, igy nekem 8, hogy melyik van fent...

[quote:7b4fdecbb4="ghost"][quote:7b4fdecbb4="hunger"]Nyilván attól függ mire... Warezra glftpd! :D

Nem tudja valaki hol lehet letölteni a glftpd forrását nem a glftpd.org rol beszélek hanem a szerver program forrásárol kellene :?:

Nem elerheto forraskod formaban, closed source

[quote:228f298fa4="Husky"]Viszont meggyozheto vagyok, elso ranezesre mindketto ugyanazt tudja, igy nekem 8, hogy melyik van fent...

Éngemet a biztonsági hibajavítások listájának hossza győzött meg.
A méret tényleg számít. ;)

A 2003-as év legjobb FTP szervere a HUP olvasói szerint.

[quote:06bcbb0dc3="szogi"]Ez a wu-ftpd eleg lol, es meg szavaztak is ra :))

Raadasul masfelszer annyian mint a Berkeley FTPD-re ami koztudottan brutalisan terhelheto igavono osallat (sokat nem tud, de az FTP amugy is csak anonymous modban ertelmes protokoll, amugy meg nekem nem-anonymous modban is eleg egy chroot-kepesseg azt meg tudja) :))

Szal berkeley rulla :))

Ez a wu-ftpd eleg lol, es meg szavaztak is ra :))

Uzenem a proftpd-re szavazoknak, hogy egyszer probaljak ki a pureftpd-t. Jovore talan nem arra szavaznak ami a se**uk ala van tolva.

[quote:887d0ecf29="hunger"]Nyilván attól függ mire... Warezra glftpd! :D

Nem tudja valaki hol lehet letölteni a glftpd forrását nem a glftpd.org rol beszélek hanem a szerver program forrásárol kellene :?:

Nyilván attól függ mire... Warezra glftpd! :D