Legjobb Linux disztró?

Legjobb Linux disztró?

Hozzászólások

[quote:e9798b79ae="pozsy"][quote:e9798b79ae="janusz"][quote:e9798b79ae="pozsy"]Termeszetesen az uhura szavaztam :), de ha kulon lehetett volna architektura szerint szavazni, akkor ppc-n a yellowdog kapta volna a pontot, toronymagasan a legjobb.

Nem vagy egy kicsit túl elfogult? :D

Dehogyis. Te mire szavaztal? :))

Szerinted?:)

A 2003-as év legjobb Linux disztrója a HUP olvasói szerint.

Mindenki figyelmebe ajanlom a Mepis Linuxot, csak annyi jelent meg rola, hogy van, pedig sztem a legjobb desktop Linux disztro. (Az eddigi par nap tapasztalata alapjan.) Felhasznalobaratsagban Mandrake, minden elbol be van konfiguralva, azonnal hasznalhato, viszont *teljesen* Debian alapu, es minden ugyanugy/ugyanott van, hivatalos apt forrasokat hasznal. Kozben pedig van egy jobb live disztrod, mint a Knoppix, teljesen grafikus telepito, szoval juzerfrendly az install is.

Termeszetesen az uhura szavaztam :), de ha kulon lehetett volna architektura szerint szavazni, akkor ppc-n a yellowdog kapta volna a pontot, toronymagasan a legjobb.

[quote:82873c95d6="Kobra"][quote:82873c95d6="pozsy"][quote:82873c95d6="janusz"][quote:82873c95d6="pozsy"]Termeszetesen az uhura szavaztam :), de ha kulon lehetett volna architektura szerint szavazni, akkor ppc-n a yellowdog kapta volna a pontot, toronymagasan a legjobb.

Nem vagy egy kicsit túl elfogult? :D

Dehogyis. Te mire szavaztal? :))

Szerinted?:)

Mert a debian a divat?

[quote:98dc16fae4="sha"]
Mert a debian a divat?

Ize. Nem hiszem, hogy divat lenne. A divat jellemzoje, hogy szezonalis, es csak par honapig tart. Azutan a valami kimegy a divatbol. A Debianant sok-sok ember evek ota hasznalja.

De tudok neked divat Linuxot hasznalni. Ilyen volt a Sorcerer. R.I.P. Nagyon lelkesek voltak a felhasznaloi, az egesz projekt elt is jo par honapot. Meg lehet nezni hol tart.

Nem tudom, emlékeztek-e a Caldera eDesktop 2.4-re (RIP).. :)

Egyébként most a Slack és a Mdk között gondolkodtam, nekem ezzel a három disztróval voltak jó tapasztalataim.

[quote:3b95aed27e="lipilee"]Mindenki figyelmebe ajanlom a Mepis Linuxot, csak annyi jelent meg rola, hogy van, pedig sztem a legjobb desktop Linux disztro. (Az eddigi par nap tapasztalata alapjan.) Felhasznalobaratsagban Mandrake, minden elbol be van konfiguralva, azonnal hasznalhato, viszont *teljesen* Debian alapu, es minden ugyanugy/ugyanott van, hivatalos apt forrasokat hasznal. Kozben pedig van egy jobb live disztrod, mint a Knoppix, teljesen grafikus telepito, szoval juzerfrendly az install is.

A gentoo is userfrendly, sőt a debian is, csak azzá kell tenni. Sajnálom, hogy a gentoora ilyen kevesen szavaztak. 8-(

[quote:4a19abc7d9="pozsy"]Termeszetesen az uhura szavaztam :), de ha kulon lehetett volna architektura szerint szavazni, akkor ppc-n a yellowdog kapta volna a pontot, toronymagasan a legjobb.

Nem vagy egy kicsit túl elfogult? :D

[quote:3c3a6dbd67="janusz"][quote:3c3a6dbd67="pozsy"]Termeszetesen az uhura szavaztam :), de ha kulon lehetett volna architektura szerint szavazni, akkor ppc-n a yellowdog kapta volna a pontot, toronymagasan a legjobb.

Nem vagy egy kicsit túl elfogult? :D

Dehogyis. Te mire szavaztal? :))