1+3

OnePlus 3

Felbuzdulva a OnePlus One-nal az elmúlt 2 évben szerzett jó tapasztalataimon, úgy döntöttem, hogy a következő telefonom a OnePlus 3 lesz. A OnePlus One-t pedig a gyerek örökli.

Hozzászólások

Gondolom beszamolo lesz, de ha nem terveztel, akkor legyen! :D
Nagyon gondolkodom rajta, illetve varom a nagy (?) durrantast a Google reszerol. Ugye voltak/vannak olyan hiresztelesek, hogy sajat tervezesu telefonokat fognak kiadni, amit az elejetol a vegeig Ok terveztek meg. Nyilvan ezeknek az arazasa varhatoan nem lesz ennyire jo, mint a ennek a telefonnak.

Kb. en is igy vagyok ezzel. CM-et hasznalok gyakorlatilag az elso Android-os telefonom ota, a kinai THL W8 csodat leszamitva, es nem nagyon akarnek ettol a rendszertol megvalni. Egyedul az ujjlenyomat olvaso, infra es a CM kapcsolata nem tiszta. Nem mintha annyira szukseg volna ra, de ha van benne, akkor jo volna ha mukodne! :)

A gyerek nem az iPhonet választotta? (ha jól emlékszem még egy régi hozzászólásodból) :)

Nincs neki baja ezzel. Látja, hogy mennyire megbízható és én milyen jól megvoltam vele. Örül neki, már várja. Főleg, hogy látta, hogy sebességben még mai is mennyire ott van. Tulajdonképpen, semmi okom nem lenne lecserélni. Neki viszont az iPhone 5 már néha lagol, kicsi is kijelzőben, szerencsésebb lesz neki a 1+1.

--
trey @ gépház