Hogyan váltsunk iOS-ről Android-ra

Hozzászólások

Ennyire megfogott az Oppo? (Jól emlékszem, hogy valahol azt említetted nemrég?)
- - - - - - - - - - - -
Magyar égre, magyar ufót.
300hsz feletti topicot nem olvasok.

Életed legjobb döntése lesz. :) Egyik nap 5h Endomondo után még 86%-on volt a Sony-m.

Miért van az, ha az iPhone rajongó összehasonlítást lát és egyben vesztésre áll áhított készüléke, akkor arra hivatkozik, hogy az nem is okostelefon? :)
Ne bassz! Mi az amitől nem egy kategória? Légyszíves az érzelmeidet hagyd otthon és írd már speckó szinten, hogy miért körte. Köszi.

Sajnos nem megfelelő módon válaszoltam, a humort sikerült mélyebbre ásnom, mint kellett volna. Én speciel elégedett Android felhasználó vagyok már egy ideje, iPhone rajongó sosem voltam.
Az iPhone-ok akkuidejét "az Andoidos telefonok"-hoz hasonlítani azért teljesen értelmetlen, mert "Andoidos telefon" nem takar semmilyen hardvert, hanem bármilyen telefonálásra alkalmas hardvert, amin Android fut. iPhone esetén már a helyzet, itt konkrét hardver eszközről van szó. Az összehasonlításnak akkor van értelme, ha pl. Sony Xperia Z-t hasonlítasz össze iPhone 5S-el.

Nem kötekedni akartam, csak viccelődni.

Kiderül. Sosem zártam ki a váltást, minden egyes iPhone vásárlás előtt eldöntöttem, hogy körülnézek, hogy milyen androidos alternatívák lennének. Mindegyik a hardveren bukott el. Nem a benne levő alkatrészeken, hanem az igénytelen összeszerelésen és dizájnon.

Talán most jött el az ideje, hogy megszabaduljak az Apple-től.

--
trey @ gépház

Mennyire alaposan néztél körül? Nekem pont fordított a tapasztalatom, nevesen, nagyon sok jól összerakott androidos telefon van, amin 10-ből 7 megbukik, az az igénytelen, lassú, ótvar szoftveres build.

--
arch,debian,windows,android

dev: http://goo.gl/7Us0GN
BCI news: http://goo.gl/fvFM9C

Én is tudnék. Mondjuk a munkakedvemnek jó fokmérője, hogy este hány százalékon áll az aksi a Nexus 5-ön. :)
Mivel a Nexus vonal nem kifejezetten consumer termék, megbocsátom neki. Valamint ez a tapasztalat elviszi a fejlesztőket olyan utakra, mint például a Project Volta, amit lehet, hogy enélkül nem nyomtak volna annyira.

Félreértés ne essék, nagyon imádom, és szent fogadalmam, hogy csak nexusom lesz már (oké, nokiás is volt anno :) ), de az akksi idő az csapnivaló. Remélem, hogy a Nexus 6 (vagy X, ugye) már pont emiatt a közfelháborodás miatt értelmesebben lesz kifejlesztve/megtervezve/kiadva Motoroláéktól....

jAzz

Akkor ezt bemákoltam, hajszál híjján döntöttem a Sony Z2 mellett a Nexus 5-tel szemben. :)

Oregont csak megerősíteni tudom, a két hónap alatt amióta használom nem láttam 50% alatt az akksit, pedig elég gyakran előveszem, bár nem játszok és filmet se nézek rajta. Szerintem 3 napot is kibírna átlagos használat mellett.

Én épp a fordítottját tervezem, csak jöjjön ki az új :)