Audi-kör

AUDI kör AUDI kör

Tegnap körbetekertem az Audi-t. Eddig sosem jutott eszembe, de most észrevettem, hogy milyen príma kis kerékpárút vezet körben. Kellemes, kiváló felületű útburkolat. Egyetlen állattelepet kivéve (ahol a bűz elviselhetetlen) teljesen rendben van. Kisebb-nagyobb kitérőkkel a karika majdnem 22 km lett. Az elégetett kalória viszont kicsit csalódás, mert az ellipszis trainer-en 24 perc körül szoktam 300 kilokalóriát égetni heti 4 alkalommal és az kicsit könnyebbnek tűnik. Mondjuk az is igaz, hogy ott nem fúj szembe néha 20-30 km/h-s szél.

Hozzászólások

Rossznyelvek szerint valaki igenyelt egy futopalyat arrafele a gyar korul, igy meg is valosult.. :)
Az elegetett kaloria nem a munkaval aranyos?(=szelben ua. sebesseghez tobb munka kell) Kellene meg par szenzor. Magassagkulonbseget figyelheti algoritmusa?

Futópályának elég szar lenne, mert nem rugalmas a felülete (nem úgy, mint a házunk mögötti futópályának, ami full rugalmas). Viszont sok F1-es pálya megirigyelné szerintem a minőségét. Szerintem inkább az Audi építtette, vagy a város az Audi-nak, hogy a kerékpárral járó melósok tudják használni. Gyanúsan Audi portától Audi portáig és onnan Audi portáig tart az út.

"Magassagkulonbseget figyelheti algoritmusa?"

Szerintem az ilyen kifinomult dolgokat csak a Pro account-tal együtt lehet kapni. A Pro alkalmazás nem egyenlő a Pro account-tal.

--
trey @ gépház

Futópályának elég szar lenne, mert nem rugalmas a felülete (nem úgy, mint a házunk mögötti futópályának, ami full rugalmas).

A tul rugalmas sem jo, jobban visszalok, mintha egyszeruen szilard lenne :)

A Pro alkalmazás nem egyenlő a Pro account-tal.

Ezt a hulyeseget szerencsere mar elkezdtek orvosolni.

Merging our PRO and free app into one on iPhone

Rosszul írtam le. Azt akartam, hogy a Pro app nem egyenlő a Premium account-tal.

Olvastam egyébként én is, mivel nekem Pro appom van, ki is írta. Attól még, hogy egy free app lesz, lesz különbség a Pro és nem Pro-sok közt. Pl. a nem Pro-sok ezután is kapnak majd reklámot, a Pro-sok nem.

"When you log in to the free app, it will recognize you and unlock all PRO features – and you will not be bothered by banner ads."

Sőt, most a váltással kapcsolatos kellemetlenségért kapok egy havi Premium hozzáférést ingyen:

"We’ll grant all iPhone PRO users who transitions to the free iPhone app one month free Premium for the trouble – the free month will start automatically once you log in to the free app and you do not need to provide any payment data."

--
trey @ gépház

"A tul rugalmas sem jo, jobban visszalok, mintha egyszeruen szilard lenne :)"
+1. Pl. felénk a Margit szigeten tudok legközelebb ilyen pályáról. Egyszer voltam rajta, akkorát estem, hogy öröm volt átélni, azóta csak szilárd talajt használom futni...

--
Fontos! Ha berágok, nem feltétlen személyed ellen szól...
openSUSE 13.1 x86_64

Frankón felrajzolom OSM-be ha ideadod a track-et gpx-be, úgy tűnik nincs meg körbe. Műholdképen még nem látszik.

A Velencei-tó déli partján is nagyon fullos kerékpárutat húztak fel a télen.
Már fenem rá a fogam. Háztól-házig egy teljes kör 45,5 km.

------------------------