HUP Workforce

Hozzászólások

Wtf?

Szerk.: Mindegy, már úgyse tudjuk meg. :-)

Valamelyik személy a képen Te vagy?

Ez egy helyénvaló kérdés, én a Hupper Firefox kiegészítővel szűröm a hozzászólásait és az azokra érkező válaszokat úgy, hogy ne is jelenjenek meg.

Mondanom sem kell semmit sem veszítek, sőt.

Néha látom, hogy egy Linux-al kapcsolatos témához 50 vagy több hozzászólás érkezett, amik nálam nem jelennek meg. Lemerném fogadni, hogy nem építő jellegű kritikákat, szakmai problémák normális hangnemben történő megvitatását tartalmazzák.

Ami általában egy nem a cannibal által beírt ordas nagy baromsággal kezdődik, amire valaki rávilágít (sokszor cannibal), a fogalom nélküli posztoló pedig trollkodásnak veszi, és elkezd személyeskedni és vergődni. Elfogadni a tévedését senki se hajlandó, te pedig kimaradsz ezekből a remek szakmai kabarékból.

Ha megnézed az úgynevezett trollkodásait, azokból körülbelül 30-ból 1 a valós. Általában az emberek kezdenek el okoskodni, utána pedig szétcincálja őket. Elég durva mód, de másképp tényleg nem lehet derékba törni az "IT zsenik" becsületét akik úgy indulnak neki hogy "DE AKKÓ IS ÉN TUDOM JOBBAN"...

S mikor már 25 ezredik link támasztja alá hogy de NINCS igaza, akkor esetleg belátja, azzal hogy letrollozza, lefikázza, és nem ír többet.

Szerintem akik az eltávolításodat kérik, azok nem azért kérik, mert nem szereted az Ubuntu-t. Millió egy ember van itt, aki nem szereti. Mégse kerültek soha banra. Tudod te nagyon jól, hogy veled mi a problémája az embereknek. A problémája az, hogy ha egy szálban megfognak érvekkel, akkor a részedről már csak az anyázás és a személyeskedés érkezik, ráadásul durva formában.

Viselkedj.

--
trey @ gépház

reagáltam erre-arra
rávilágítottam, hogy szerinted a folyamatosan használt 2G lemerülési ciklusa mondtat azt jelenti (miután be is vallottad) hogy a megelőző 3 évben használtad, majd beállítottad alwaysonra a kijelzőt meg a wifit, és a teszt alatt hozzá sem nyúltál ;) És ennek fényében nem olyan nagy szám az akku, mondhatni: harmatgyenge!4!4! (némi önirónia)
Persze többen neked adtak igazat, csak ők beszopták a trollnyelvtant.
És ha nem a szokásos gusztustalan sítlusodban reagálsz már az elejétől fogva, és korábban közlöd
(már nem keresem ki a permalinket) hogy "sokkal roszabb eredményre számítottál, így nem is olyan szar"akkor beszélhettünk volna ember módjára. Neked ez _nem_ megy.
Lehet a 40 fok tehetett róla, hogy egyáltalán belementem a vitába, utólag is sry mindenkitől.

Hány éves vagy?

Ez se volt szemelyeskedes...

En csak azt nem ertem, ha te termeszetes ellenszenvet erzel az oldalon megjeleno tartalmak 90%aval, szintugy a forumozo emberek 90%-a tok hulye, akkor miert jossz allandoan vissza vitatkozni? Nincs valami apple forum ahol lehet zen modban egyutt orulni vagy valami?

Hibákat még csak-csak tolerál az ember- sose láttam barátunkat typo-n gunyoroskodni -, de Gabu esetében inkább a hülyeségek cikizését látom. Amivel sokszor egyet is értek, még ha jómagam hozzá nem szólnék a helyében. De hát nem vagyok a helyében.
Hülyeségen, butaságon nincs mit tolerálni. Szerintem.

Ave, Saabi.