Tündérkert kiadó / netadmin kft

Nem tudod, hol van a tunderkert? Hat a pilisi rengetegben. Es ha arra jarsz, es megehezel, biztos jol jon Balogh Diana spammer szakacskonyve, mert manapsag mar minden luzer szakacskonyvet ir.

http://sj.acts.hu/index.php/2010/04/26/ballagasra-tunderkert-kiado-vagy…

Hozzászólások

Semmi bajom azzal, amit csinálsz, de az ugye stimmel, hogy ma már a 3. spammert reklámozod itt a hupon és a blogodon?

----------------
Lvl86 Troll

Nem egeszen errol van szo, .... hanem (thx hup):

Ennel nem annyira latvanyos: http://www.google.hu/#hl=hu&q=7even&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&f…

Altalaban ez szokott lenni: http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=t%C3%BCnd%C3%A9rkert+kiad%C3%B3…

Na errol van szo, kerem szepen: http://www.google.hu/#hl=hu&q=aj%C3%A1nd%C3%A9k+kir%C3%A1ly&meta=&aq=f&…

SPAMtelenül - MX spamszűrő szolgáltatás, ahogyan még sosem próbálta

Igazából nem tudom, hogy ezzel mit akartál ezzel most mondani, viszont csak a mai nap 3 olyan céget ismertem meg, akit a spamük nélkül soha. Ergo, hiába genyóság, attól még ugyanoda jutunk, ahova a könyvedben is jutottál: megéri, mert közvetve vagy közvetlenül, de csak eljut a hírük ide-oda. :)

----------------
Lvl86 Troll

+1
Ez a viral marketing lenyege. Az emberek halljanak, tudjanak a dologrol.
Azzal, hogy egy spammer ki van teregetve a neten, pont azt kapja amire szuksege van: nyilvanossagot.
Arrol nem beszelve, hogy egy magas relevanciaju oldalon kiteregetve a spammer, fincsi magas kereso helyezest nyer. Beuti valaki, hogy szakacskonyv, es maris ugrik egy nev. Lehet mellette ott lesz, hogy "fuuu, budos spammer", de ez nem fog visszatartani egy csomo embert, hogy utana mar celzottan keressen a konyvre.
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Olyan ez, mint a tudatos vasarlo. Sok embernek csak az szamit, hogy 2 HUF-fal olcsobb-e, de van par ember aki az ar mellett egyeb dolgot is megnez.

Elhiszem, hogy sok embernek mindegy, hogy egy konkret filctoll gyarto spammel vagy sem, de vannak paran, akik ezt is megnezik. A spamwiki-n volt is egy eset arrol, hogy egy spammer azert esett el egy (allami?) megrendelestol, mert fenn volt a spamwiki pellenger oldalan. Nekem is sirt mar 1-2 spammer, hogy toroljem mar a blog bejegyzest, mert a google az o oldaluk utan kozvetlenul hozta az enyem, es az nekik kellemetlen. Szoval van haszna a dolognak, es azt varom, hogy idovel meg nagyobb lesz.

Persze, van olyan spammer, akinek rinocerosz vastagsagu az arcbore, es nem erdekli ez a fajta megbelyegzes, de ez olyan, mint az a celeb, akinek mindegy mit, csak irjanak rola.

Ami pedig az extra hirverest illeti, valoban lehet ilyen mellekhatasa is, de ez aligha osztonoz barkit is arra, hogy pl. a 'tunderkert kiado' stringre keressen.

SPAMtelenül - MX spamszűrő szolgáltatás, ahogyan még sosem próbálta