korganizer, ms exchange

Fórumok

Thunderbird-ot hasznalok (Linuxon) a ceges MS Exchange szerver eleresehez, amivel ki is vagyok bekulve, egy dolgot kiveve, az exchange-es naptarat nem erem el. Jelenleg a naptar bejegyzesekhez ligtning-ot hasznalok, ami szuper, csak egy hibaja van, helyben tarolja a naptarat igy eselye nincs senkinek megnezni (ha exchange-ben tarolna ott tudnam publikussa tenni).

Egy szo, mint szaz, elhataroztam, hogy az exchange calendart fogom hasznalni (de nem a weben persze), ugyhogy valami exchange calendar-t kezelni kepes progit keresek Linuxra. Guglizas eddig a korganizer fele terelt aminek allitolag van egy pluginja, amit viszont en sehol nem talalok. :(
Evolution-nal mar sikerult ennel tobbet is elernem, azzal viszont az a baj, hogy levelezesre tovabbra is a thunderbird-ot akarom hasznalni, az evolution viszont mindekettot szeretne csinalni (levelezes+calendar). Nekem jobb lenne egy csak calendar megoldas (a gyonyoru persze a thunderbird ala beepulo lenne, mint amilyen a lightning).

Hasznal valaki exchange calendart Linux alol rendesen? hogyan? Nem csak korganizer, de minden megoldas erdekel. ;)

Hozzászólások

Értem, hogy ez teljesen haszontalan hozzászólás lesz,mivel neked nem segít, de igen, én használok "exchange calendart" rendesen, Linux alól: Google Calendar.

És ingyengyorsan szinkronizál a PDA-val is.

van olyan progi, ami syncml szerverek között képes szinkronizálni, tehát ha van a guglinak syncml interfésze, akkor képes oda-vissza pakolászgatni a gugli és az exchange között.

más kérdés, hogy exchange helyett guglit emlegetni nálam a cseber meg a veder szavakat hozza elő a tudatalattimból:)

OWA?

-------------------------------
“The 0 in Raid 0 stands for how many files you’re going to get back if something goes wrong” :)

Ajánlom figyelmedbe a davmail-t (http://davmail.sourceforge.net/). igaz ez nem plugin hanem egy külön javás program. POP/IMAP/SMTP/CALDAV/LDAP gateway Exchange és bármilyen kliens közé.

Leven nem vagyok Fedora user, halvany lila gozekem - meg gizikem - sincs arrol, hogy mi van default a Fedora-ban.
Azt a libet eloszor keresd meg a google-val, mert a nevere mar en se emlexem, valami uj exchange interoperabilitast segito cucc, amit betoltak a kde4-be. Tenyleg nem tudom, mi a neve, az is lehet, hogy valami kde-s lib, nem tudom, komolyan. Csak remlik valami korulbelul fel evvel ezelottrol.
--


()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

Szerintem migralj at evolution-be. Sokkal jobb, mint a thunderbird, es hamar meg fogod kedvelni, igerem.
--


()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.