Kiadó másfél szobás berendezett lakás az Örs vezér térnél - ismét (2011)

Ismét kiadó lett a lakás, költözés gyakorlatilag bármikor, minthogy a két korábbi bérlő közül az egyik elköltözött, a másik meg egyedül nem tud/akar maradni.

Hetedik emeleti, bútorozott, háztartási gépekkel (automata mosógép, hűtő) felszerelt lakás (1-2 fő részére) hosszabb távra kiadó. Bérleti díj 40E 56E Ft/hó.

Világos konyha, IKEA bútorok, nagyszerű panoráma. Átlagosan 35E Ft rezsi (közös költség, víz (mérés szerint), villany, gáz, kábeltv, távhő). Internet megoldható van. (Digi, UPC)

Két havi kaució (egy havi előre, egy havi beköltözéskor).

Dohányosok kíméljenek, kutyás-macskás-háziállatos jelentkezők szintén. Köszönöm.

Hozzászólások

Szia!

Lenne pár kérdésem, bár nem bérléssel (dohányzom, meg van macska is ), hanem a rezsivel kapcsolatosan. Feltehetem itt, vagy inkább privát?

-------------------------------
“The 0 in Raid 0 stands for how many files you’re going to get back if something goes wrong” :)

Ok :).

A futesrol szeretnek csak kerdezni: Ez nyaron mennyi, ill. telen mennyi?
(csak anno volt egy alberletem amiben nekem 20k-t kellett fizetnem nyaron futesre - kivancsi vagyok, hogy ilyen letezik-e)
Amugy ez a 13. kerben volt, nem tudom, hogy a tavfutes fix-e mindenhol, ill. a foberlo anno atbaszott-e nem kicsit, ja es 55k-t fizettem egy kb ekkora kerora.

-------------------------------
“The 0 in Raid 0 stands for how many files you’re going to get back if something goes wrong” :)

A fűtés/melegvíz a legdurvább téli időszakban való igaz, hogy 20 fölé ment, nyáron azért jóval barátságosabb. Hirtelen a tavaly szeptemberi számla akadt a kezembe, valami 8600 Ft környéke szerepel rajta, ha beleszámolom az emelést, akkor se lesz sokkal 10 fölött -- éves átlagban tehát nagyjából 15E Ft/hóra lehet számítani.

Hello,

engem lehet erdekelne. Julius vegen koltozok fel asszonnyal, ha minden igaz. Egyelore nagyon keplekeny a dolog, sajnos. A masik problema, hogy mindketten cigizunk, ugyan nem veszesen sokat es amugy is a konyhara/erkelyre redukalnank a dohanyzo helysegek szamat. Ha igy is van eselyunk, akkor szolj :)

Par kepet feldobhatnal valahova, ha tudsz :)

Update: latom jo regi a topic es amugy sem valoszinu, hogy aktualis lesz a koltozes ilyen formaban. sry.

De barom vagyok, látom, hogy már nem aktuális. Write only mode off. :)))

-pilisig-