HUP Readers' Choice 2007 - Kedvenc grafikai program

Címkék

blender
0% (0 szavazat)
dia
0% (0 szavazat)
gimp
0% (0 szavazat)
krita
0% (0 szavazat)
imagemagick
0% (0 szavazat)
maya
0% (0 szavazat)
pov-ray
0% (0 szavazat)
renderman
0% (0 szavazat)
inkscape
0% (0 szavazat)
xara xtreme
0% (0 szavazat)
Összes szavazat: 0

Hozzászólások

itt az lesz a kérdés, hogy a Gimp hoz-e 10x annyi pontot, mint a második helyes szoftver. :) azt hiszem fogadni mernék rá, hogy bekövetkezik.

--
senki földjén, senki fia

Elnézve a jelölésekkel kapcsolatos vitát, újfent feldobom, hogy jövőre bontsuk szét vector és pixel alapú szofverekre, bővül a választék, és pl az inkscape kezd "nagyágyú" lenni - remélhetőleg lassan az is lesz, a két felhasználótábor viszont nem feltétlen egyforma nagy, és részben át is fedi egymást. Én is dillemmáztam, hogy melyikre tegyem a voksot.

Akkor kétszázmillió plusz egy kategória lenne. Végeredményben pedig minden kategóriában egy-egy húzna el magasan, feltéve hogy mindenhova össze tudnánk szedni tíz-tíz olyan kategóriatársat, amikre szavaz is valaki. Viszont szerintem először is kérdezd meg trey-t, hogy mennyi kedve van ehhez. Szerintem örülj, hogy van ilyen kategória is, mint ez.

És én a három kedvencből melyiket? Gimp, Blender vagy Imagemagick?
Mindegy, idén a Blender, a Gimp úgyis 10x annyi pontot kap.

bitkép: gimp, cinepaint
vektor: inkscape
folyamatábra/diagram: dia
3D modellezni nem szoktam... lehetett volna itt is kategorizálni. Az openoffice Draw szerintem nem rossz grafikai cucc...

a karbon14 is kimaradt... szerintem az is egy jó vektorgrafikus program

Jezus ezt a listat hogyan sikerult osszehozni? Povray, Renderman mint grafikai program. Maya es Blender ut, ide esetleg XSI meg? Es jovore bekerulhetne meg a Paint meg az Apple Grab...

Én tulajdonképp azért szavaztam, mert kiváncsi voltam, mi lehet még a GIMP-en kívűl?