Huawei e220-at ki használ Uhu alatt?

Fórumok

A Huawei e220-as usb-s modemet próbáltam beizzítani Uhu alatt. A fő gond az, hogy állandóan megpróbálja elérni a hsdpa-hálózatot, de folyamatos zöld villogással jelzi, hogy nem találja meg. Mintha valamilyen modul nem engedné felkapcsolódni. A networkmanager és a networkmanager dispatcher-t egyaránt letiltottam, de ez nem oldott meg semmit.

Hozzászólások

A folyamatos zöld villogás azt jelzi, hogy a GPRS-t nem éri el... (Amúgy keresd meg az ezzel a témával foglalkozó topiko(ka)t, hátha segít!)

A PIN kod szokott bekavarni, de megoldhato.
Tenyleg, nezd meg a HUP Wikiben, ott van szepen leirva, ott a PIN megoldas is.
En egyebkent hasznaltam Ubin, beinditottam a live Ubival is, es telepitett 7.04-en is.

Minek torolni a pinkodot, annyira egyszeru beirni, akar bashbol lazan, akar minicom.

Itt a hupon eleg sokat foglalkoztunk mar a kerdesel, ugyhogy tessek szepen visszaolvasni. Pa!

-------------------------------
"A gorog katolikus noknek 8 dioptria alatt nem kotelezo a bajusz!" avagy "Nozni csak muholdal lehet..."

Nekem pinkóddal is megy (be is lehet írni, valóban). Visszaolvastam, a morzsákat összecsipegettem, még gentoo-s megoldás is létezik (furcsa lenne, ha éppen gentoo-ra ne volna). A bökkenő az, hogy nem egyformák a disztribek. Más Fedora alatt, más SuSE alatt, más Debianon és Ubuntun is. Van ahol elég lazán átszerkeszteni a wvdial.conf-ot (például Ubiban; köszönöm "polyp" mégegyszer). Az UHU nem tudom melyikhez hasonlít jobban, talán egyikhez sem (mandriva?, inkább debian). Az egyik linuxot lehet "patkolni", a másik már lehányja magáról, vagy nemes egyszerűséggel csak elhányja magát. :-)

Sohase mondd a barátnődnek azt, hogy "a Google a te legjobb barátod".
------------The New Mecca------------