Windows - Hosts Manager 1.0.2

Örömmel jelenthetem be, az alkalmazás 1.0.2-es verziója elkészült, ez az elsö verzió, ami napvilágot lát, mint éles cucc.

A végleges feature lista:
- Admin jogokat kér indításkor
- Tálcára ül, csak a tálcaikonon levö Exit menüre lép ki
- Menüvel, és billentyükkel is lehet vezérelni (Insert: beszúrás, Delete: törlés)

Letöltés itt, forrás itt, changelog nincs.

Hozzászólások

(Bar nem erint, de plusz pont jarna, ha lenne kozvetlen link a github repora, es nem a download linkbol kene kitalalnom, ha esetleg kivancsi lennek a forrasra O:)

--
|8]

(megjegyzés: amikor keresi a .net 2-est, akkor a popup ablak yes gombja a 4-es letöltési oldalra visz xpsp3-on, ami nem jó neki, csak 2-essel megy.)

köszi, még jól jöhet.

nem előfeltétele, letelepítettem a 4-est és nem hozta magával a 2-est vagy 3.5-öst.

a 2-es telepítése után viszont a win update felfrissítette 3.5-ig. ebből azt gondolnám hogy 2-3.5-ig van kompatibilitás, de már régen programoztam .net-et.

de te ugratod a weboldalra, vagy az ms telepítő ilyen magától? mert ha te, akkor érdemes lenne a 3.5-öshöz nyitni a linket.

Feltelepítettem, nem rossz, de kiadónál azt írja hogy ez Microsoft program. Szerintem ezt javítanod kellene.

--
SZVSZ, a rövidítéseket használók tök bénák.

leteszteltem, a szerző neve stimmel, a te neved van a telepítőben az exe tulajdonságainál. a telepítés során ismeretlen gyártó van, de ez ugye normális.

viszont a .net 2.0-s függőséget jelző popup ablaknál a yes gombra klikkelve a 4-es .net letöltési oldalra ugrik még mindig. habár ez nem igazán probléma.

a letelepített .exe fájlban is jók a verzió infók a tulajdonságok ablakban (verzió fül).

nekem tetszik, egyszerű a panel meg a control-lok kialakítása.

Az a gyanum, hogy ez az ugratas nem a telepito hibaja, hanem egyszeruen fos a microsoft.com. Elvileg ugye a go.microsoft.com -mal ugratna a celhelyre, de valszinuleg az a link, ahova ugrik, az redirectel a .Net 4.0 oldalara, es a .Net 2.0 oldala igy megszunt.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal 

lehetne olyan fícsört kérni, hogy a már rögzített ip-host párost jobb egér copy-val ki lehessen másolni? külön-külön vagy együtt?
vagy van ilyen, csak nem találom.