"Kékhalált okoz a Project Centennial"

"Újabb, katasztrofális közeli hiba csúszott a Windows 10-be. Most épp a Project Centennial implementációja okozza a problémát, az eredmény kékhalál, néha pedig crash-reboot-crash ciklus. [...] Kékhalálhoz vezethet, ha a felhasználó a Windows Store-ból telepít hagyományos Win32-es alkalmazásokat - közölte hivatalosan a Microsoft. A leírás szerint bizonyos alkalmazások telepítése vagy indítása váratlan újrainduláshoz vezethet, a kék képernyőn pedig a 0x139-es hibakód (KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE) jelenik meg. Az érintett alkalmazások listáján található a Kodi, a JT2Go, az Ear Trumpet, a Teslagrad is, de a felsorolás nem teljes, más szoftverekkel is előfordulhat a jelenség."

A teljes cikk itt olvasható.

Hozzászólások

I'm really sorry I applied that last series from... :)

Jha, akkor ezen röhögtek bent a cégnél, csak fél füllel hallottam, nem volt időm rákérdezni. Best windows ever, ja. Vagy az másik volt?

Floppy telepítőkészlet még a padláson ha tesztelni kívánod rátermettséged :D

off:16GB-os intel tablett, megjött a várvvárt 1607, ccleanerrel mindent pucoltam... nincs 5GB szabad hely a pecshez LOL

szerkesztve: az összes program, szolgáltatás, driver kivétel wifi törölve, még mindig hiányzik 500GB GRATULA M$, csodálkoztok, hogy nem terjed a W10 a mobil eszközökön??? F@SZFEJEK vagytok éhen fogtok halni idióták...

LOAD "http://digx.hu",8,1

Elsőre itt is takarítás volt választva... szerinted unalmamban töröltem a szolgáltatásokat meg 3rd ccleanert viccből telepítettem?
itt pendrive nem játszik, csak töltő csati van.
szerk: ebből nem akarok hitvitát, asztali gépeken használom elégedetten a win10-et, eddig ez a legjobb verzió, de mobil eszközökön feljebb írva a véleményem...
LOAD "http://digx.hu",8,1

Megérdemlik, toljátok neki.

--
GPLv3-as hozzászólás.