.NET programozói képzés az IT Factorytól – akár online is (x)

Címkék

Kedvezőek a tapasztalatok az informatikai hiányszakmák oktatására létrehozott IT Factory kapcsán. A 2008 novemberében megkezdődött hálózatbiztonsági képzéshez 168 résztvevő csatlakozott, közülük több mint százan a NetAcademia Oktatóközpont által kidolgozott új online képzési formát választották. A január végén induló .NET programozói képzés újabb hiányszakma oktatását célozza meg.

A NetAcademia azzal a céllal hozta létre az IT Factoryt, hogy gyors választ adjon a magasan képzett informatikusok hiányából fakadó munkaerő-piaci problémákra, ezért a hagyományos tantermi képzés mellett speciálisan kialakított online részvételi lehetőséget is kínál. A novemberben megkezdődött hálózatbiztonsági képzés eddigi tapasztalatai alapján a hallgatók nem félnek az új megoldásoktól: a 168 résztvevőből több mint százan választották az online képzési formát, így ők az interneten keresztül követik figyelemmel az élő tantermi előadásokat.

Az oktatóközpont a január végén induló .NET fejlesztői tanfolyamon még több, közel 250 résztvevőre számít. A hallgatók a 14 hetes képzés során gyakorlatias feladatokon keresztül elmélyülhetnek például a honlap- és webáruházkészítés, a desktop és bővíthető alkalmazások világában, míg a tanfolyam végén ingyenes, nemzetközileg elfogadott MCP vizsgát tehetnek.

„A .NET programozói képzést azon fejlesztői beállítottságú, informatika iránt érdeklődő személyeknek javasoljuk, akik szeretnének programozni, programozóként elhelyezkedni, vagy akár garázscéget alapítani a "nagy ötlet" megvalósítására.” – mondta Fóti Marcell, az IT Factory megálmodója, a NetAcademia Oktatóközpont ügyvezető igazgatója. A .NET programozói képzéséről további információ az IT Factory weboldalán található.

(A hirdető által készített anyag.)

Hozzászólások

Törölve, mert baromság, amit írtam.

A certifikációk általában nem is annyira az egyéneknek (munkavállalók) fontosak Magyarországon, hanem a munkaadónak, hiszen a zsíros bödönök (tenderek, állami beszerzések) közelébe azok a cégek nem is nagyon mehetnek, akik az adott témába nem mutatnak fel X darab ilyen-olyan certifikációval rendelkező embert. Mivel a munkaadónak ez fontos, előnyben részesíti az olyan munkavállalókat, akik a) minél több ilyen papírral rendelkeznek b) hajlandóak ilyen papírokat megszerezni.

--
trey @ gépház

ismertek olyat aki resztvesz a mar elindult itfactory tanfolyamon?
es foleg, hogy milyen velemennyel van...?

Elérhető lesz-e a tananyag, vagy tud-e valaki jó minőségű oktatóanyagot (lehet angol is)?

milyen szintek vannak és ezért mennyit hajlandóak a munkaadók fizetni havonta nettóban?

Mitől dotnot fejlesztő valaki? Vagy itt most csak a látványcérács és a látványalap (meg gondolom az elloptukajávátrács) alapjait mutatják meg (olyan mint a jáva, olyan mint a BASIC, ugyanaz mint a jáva) és a maradék 90ezerért odaadják díszkötésben az msdn-t?
Egy mcse-ért mintha kicsivel többet kérnének el.

--
"SzAM-7 -es, tudjátok amivel a Mirage-okat szokták lelőni" - Robi.

A linken megtalálható a részletes tematika, napi bontásban, mint ahogy az is, hogy a 70-528-as MCTS vizsgának mehetsz neki jobb eséllyel a képzés után.

MCSE címet már 2-3 éve nem lehet szerezni, kicsit át lett szabva a minősítések rendszere. A meglévő MCSA/MCSE címek továbbra is "élnek", és van upgrade path az új MCITP minősítések felé (a fenti vizsga viszont technology specialist vizsga, ami tök más - lásd MCP @ WikiPedia).

Dotnet fejlesztő attól lesz valaki, hogy tud dotnetben fejleszteni, gondolom.

--
geri / otperc.net

valaki esetleg "ikerparnak" a jelentkezeshez? 10%