OpenOffice.org 3.1.1

Megjelent az OpenOffice.org irodai programcsomag 3.1.1-es verziója, amely hibajavításokkal szolgál a három hónapja megjelent 3.1.0-ás verzióhoz képest. Az angol nyelvű OpenOffice.org 3.1.1 elérhető Microsoft Windows, GNU/Linux, MAC OS X és Solaris platformokra a Letöltési oldalról.

Kiadási megjegyzések

A javított biztonsági hibákról a Biztonsági hirdetőtáblán lehet tájékozódni 2009. szeptember 11-e után, amikor lejár a frissítésre szánt türelmi idő. Jelenleg ismereteink alapján a most javított biztonsági hibákat nem használják ki, ennek ellenére érdemes mihamarabb a legújabb verzióra frissíteni.

Az FSF.hu és az OxygenOffice alapját adó ooo-build rendszer jelenleg az ooo-build-3.1.1.1 (3.1.1-rc1) verziónál tart, amely jelenleg az utolsó tervezett kiadásra jelölt változat. Így hamarosan megjelenhetnek az ooo-buildre épülő magyar nyelvű változatok is

Az OpenOffice.org következő – 3.2-es verziója, amely lényeges fejlesztéseket is tartalmaz 2009. novemberében lesz majd elérhető.

További nyelvi verziókról ezen az oldalon lehet többet megtudni, további platformokon futó változatokról pedig itt lehet olvasni.