APC RT1000 Rack kivitel [SURT1000XLI]

- jegelve -

Eladó a címben említett szerkezet, 2db. Egyikük nagyjából nullkilométeres [csak bekapcsolásra és töltésre <-> merítésre volt téve időnként], másik nagyjából egy évig éles üzemben volt. Kb 2.5-3 éves termékek. Az akkuk jónak tűnnek, simán viszi az öntesztet és a kazetta könnyen kihúzható a házból. Ha valamikor cserés lenne az akkupakk, ebben a kazetta legálisan szerelhető: a lecsavarozható pánt alatt 4db 12/7-el frissíthető.

Az elülső fülek fel vannak szerelve, a rack sínek nincsenek meg - tehát legalapvetőbb gányolásként a szekrény aljára kell tenni, majd hátul alátámasztani kemény habszivaccsal. Egyéb módon is megoldható természetesen, az új gazdája majd ötletel. Szállításuk során az alsó és felső fedőlemez sajnos kissé karcossá vált, elöl és hátul természetesen karcmentesek.

Kipróbálási garanciád van, addig és azzal teszteled amivel akarod. Gyári garancia már nem érvényesíthető. Posta / futár nem játszik, komoly súlya van. Az átadás helyszíne Debrecen vagy környéke. Gyári specifikációk: http://www.apc.com/shop/hu/hu/products/APC-Smart-UPS-RT-1000-VA-230-V/P…

Ára 35e Ft/db. Ha számlás megoldás kellene talán megoldható - de egyeztetést igényel, ill. ekkor természetesen más az ára.

Jelezd kérlek, ha PM-et küldtél. Köszi.