Megérkezett

Nos, a múltkor említettem, hogy TV-t kellene venni, mert a mostani (illetve már csak múlt időben) gyengélkedik. A napokban meg is rendeltem a stuffot és tegnap meg is érkezett. Sancho-val még munkaidőben hazapattintottuk. A dilemma csak az volt, hogy a régi TV-vel mit csináljak. Jó kis 72-es Philips. Ugyan már nem új (4 éves), de egy kisebb hibától eltekintve még használható. Megemlítettem Sancho-nak, hogy nem érdekli-e baráti áron. Érdekelte, így egy füst alatt meg is szabadultam tőle.

LG 42PG6000

Az új készüléket provizórikusan beüzemeletem. A digitális set-top-ra rákötve a kép kiváló. Azt hiszem, hogy nem döntöttem rosszul, hogy a LG 42PG6000 mellett döntöttem.

Hozzászólások

Gratula!

Mi múlt vasárnap vettünk egy kisebb, LG 32LB76 típusú LCD TV-t.

Eddig a legteljesebb mértékben elégedettek vagyunk vele.
:-)

A szélesvásznú tévékkel csak annyi a problémám, hogy nem igazán van ég rájuk megfelelő képarányú műsor.
Garancia meg nincs az összehúzott méret miatti 'beégésre'.
Úgyhogy vagy nézek mesterségesen felhízlalt embereket, vagy mire lesznek szélesvásznú tv-adások, addigra jól 'beég' a tv-m. :(

Ja, mert a reklámokat normál stúdióban csinálják, nem egyet külföldön, aztán ha már átveszi a TV, miért ne adná le szélsevásznon? Persze a műsorokat a hagyományos kameráikkal veszik fel, azt meg nem alakítják át direkt 16:9-re. Legalábbis szerintem ez az ok, mert érteni nem értek hozzá. :)