CSAK nálunk .cloud domain név regisztráció AKCIÓs áron 290 Ft + áfa! (x)

 ( hup | 2016. december 5., hétfő - 12:45 )

Regisztráljon MOST kizárólag nálunk rendelhető .CLOUD domain nevet. További részletek »

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

> kizárólag nálunk rendelhető .CLOUD domain
> godaddy namecheap

no kiddin'

Lehet, hogy a "csak nálunk" az árra vonatkozik.

A címben egyértelműen igen, a törzsben szerintem nem.

Csak az információ kedvéért: Az Aruba nyerte el a rangos .cloud felső szintű domain nevet és mi vagyunk a hivatalos nyilvántartói ennek a domain névnek. Cégünk legismertebb internetes cégek mellett pályázott és nyerte el ezt a felső szintű domain nevet. Az Aruba Hivatalos Nyilvántartót hozott létre a .cloud végződéshez.
Erre vonatkozóan további információkat az alábbi linken találnak:
https://www.arubacloud.hu/vallalat/hirek.aspx

Magyarországon ebben a pillanatban nincs viszonteladónk.

--
Forpsi & ArubaCloud

Tehát a "kizárólag nálunk rendelhető .CLOUD domain" című szöveg nem igaz, mint ahogy .com domaint sem csak a VeriSign-tól lehet rendelni.

Mi a reklámszöveget a magyar piacnak szántuk, és magyar szolgáltató cég értelmében gondoltuk. Ezen a piacon mi vagyunk az egyedüliek.
De mint ahogy ezt sűrűn mondjuk:
az ügyfélnek mindig igaza van :)

--
Forpsi & ArubaCloud

Ezek a viszonteladók viszonteladói, de ezzel nem szeretnék természetesen a kedves hozzászólóval vitába keveredni!
Engedjétek meg, hogy felhívjam a figyelmeteket az árakra is:
https://www.domdom.hu/domain/domain-ellenorzes nettó 3590 Ft
https://rackforest.hu/domain-regisztracio/ nettó 9990 Ft
https://viacomkft.hu/domain/ nettó 6912 Ft
Bármelyik regisztrátornál rendeled meg, az nálunk kerül bejegyzésre.
Üdvözlettel
Forpsi & ArubaCloud

"Ezen a piacon mi vagyunk az egyedüliek." Nem a piacon. De felőlem define:piac. Ti a Magyarországi egyedüli képviselői vagytok a .cloud Tld nyilvántartójának, az ARUBA PEC S.p.A.-nak. Ebben vagytok egyedüliek.

Ma már nagyon kevés olyan Tld nyilvántartó van aki rontja a viszonteladói partnereinek üzletét azzal, hogy ő maga közvetlenül árulja a Tld-je regisztrációját nagyon áron alul.
A közelmúltban többen korrigálták ezt a hibát a régiek közül, pl: .ch, .li, .fi stb. De ott van a .ro aki még árulja közvetlenül is, de egyértelműen drágábban adja mint a viszonteladóinak az átlagára.

Szóval ez így nagyon nem fair. Sőt: "Bármelyik regisztrátornál rendeled meg, az nálunk kerül bejegyzésre" ez nem csak etikátlanság így, hanem kifejezetten arrogáns.

huha, kicsit erdekesen mukodik ez... raboktem hogy uj fiokot akarok letrehozni, kitoltottem az adatokat, majd fizetnem kene 300Ft-ot :o .cloud domain nevet meg nem is igenyeltem.
most mar a regisztracioert is penz kernek, vagymi?

--
A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

és az a 300Ft is, nettó. Mikor beterhelik a kártyádat 300+Áfa lesz belőle.

Mire tényleg a tiéd a domain már megszorzódik 10-el a 290 Ft :D
Ravasz egy népség ez is...

raadasul a "per ev" mellett lemaradt a csillag, miszerint csak elso evben 290Ft... jo persze en voltam naiv/g*ci hogy 10 evre akarok egy domain 300Ft-ert, na de ilyen "felretajekoztatasert" egy tcom/upc/telenor millios buntetest szokott kapni...

--
A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

A regisztráció annyi, a fenntartás már más történet. Mindent meg lehet magyarázni :D

Két féleképpen rendelheti meg szolgáltatásunkat:
- www.arubacloud.hu oldalon, ahol ehhez fel kell töltenie a kreditet a fiókba és ez után lesz levonva a kreditből a regisztráció összege (a maradék 10 Ft ott marad a fiókban a következő alkalomra)
- www.forpsi.hu oldalunkon, ahol be kell regisztrálnia, megrendeli a regisztrációt, és a befizetés megérkezése után indul el a regisztráció

--
Forpsi & ArubaCloud

Hasznos cikk, köszönjük!

--
muh shekelz @ gépház

Nekem van regisztrációm és egyenlegem is.
Semeddig sem tartott egy .cloud domaint regisztrálni. A lejárata 2017.12.05.
Saját dns karbantartást választva, az egyenlegem 290 forinttal csökkent.
Nem értem a fanyalgókat...

+1 szintén.

Itt is van egy .cloud 290+ áfáért.. meg ugyanitt regeltem akciósba .hu -t is valami ~690+fáért ? vagy mittudomén mennyiért. Ja meg van rajta két VPS-em 300/300 + fáért havonta.

Nem értem én se a fanyalgókat :)

Mivel nem írtad, csak tippelem h. mindkettőt csak 1 évre kölcsönözted (ennyi pénzért). Ha nem akarod utána eldobni és egy teljesen újat kölcsönözni, hanem ezt a már bejáratottat akarnád újabb 1 évre bérelni, akkor az már sokkal többé fog fájni. Ezt a drogdíler taktikát alkalmazza az összes domén regisztrátor amikkel eddig dolgom volt: fillérekért kölcsönadja neked a nevet, aztán mikor már jól belaktad, és hosszabbítani kell, megtriplázzák az árát. Gondolom ez teljesen helyénvaló biznisz, és az 1000 oldalas T&C-ben el is van bújtatva vmi jogi zagyvalékba ágyazott bekezdésben.
--

Azt sajnos nem tudjuk garantálni, hogy a többi regisztrátor mit kinál, de a mi árlistánk nem változott jelentősen az utóbbi 5 évbe (https://www.forpsi.hu/domain/pricelist/). Vannak természetesen akciók, de az áraink ha 10 évre is számitod akkor is a legalacsonyabbak és nincs meglepetés a fenntartással kapcsolatosan sem! 40.000 regisztrált domain név magyarországon a garancia arra, hogy nem átveréssel hanem automatizálással tudjuk alacsony árainkat tartani.

--
Forpsi & ArubaCloud

Mondjuk semmi közöm hozzájuk, de azért az árlistában elég világosan le van írva, hogy regisztráció 1 évre 290 Ft, utána fenntartás 2500 Ft/év. Szóval egy kicsit sincs elbújtatva...

+1 tisztában voltam mind a .cloud mind a .hu regelés esetén ezekkel :)

Nem tudom ki mit gondol, de nekem a 300Ft-os VPS kicsit olyan, mint elköltözni egy nagyon lepattant környékre, ahol a szomszédság is nagyon khhhmmm... "árérzékeny".
Illetve a 290Ft/első év domain regisztráció is vonzó a domain eldobálós spammereknek.
Komoly (értsd: ahol pénzt is akar az ember keresni) üzletnek az ilyen körülmények nem kedveznek.

Egy kis cég esetében bizonyosan igaza van, de amikor a multikról beszélünk mint mi, akkor ez a logika nem minden esetben igaz!
A 300 Ft-os VPS pont olyan mint amilyennek ezt a kisügyfél elvárja, mivel nincs különleges igénye, arra vannak a PRO és Private szerverek amiknek az ára nem 300 Ft :)
A .cloud domain alacsony ára pedig mint hivatalos registry természetesen tőlünk függ, mivel nem megy át 100 kézen a domain míg a felhasználóhoz kerül!

--
Forpsi & ArubaCloud

Eladói oldalról értem a logikát (amit megvesznek, azt kell eladni), a vevőket nem értem, hogy miért veszik meg ezeket a messze legolcsóbb VPS szolgáltatásokat. Gyaníthatóan rosszul mérik fel az ezzel járó kockázatokat vagy tényleg olyan dologra vásárolják, ami ennyire non-profit.

A nagyon olcsó domainnel - főleg ha csak az első időszakban ennyi - véleményem szerint nagyon sok spammert lehet behozni, ami igencsak rontja az adott TLD üzleti értékét. Meg lehet nézni, hogy a .biz hova jutott.

Amiről sose senki nem beszél és a domain tulajdonosok nagy része nem is tudja, hogy a .hu domain fenntartása az ISZT határozata által csak 12 hónap vagyis 1 év!
Ez azt jelenti, hogy bármelyik viszont eladó aki több mint 1 évre kinálja a fenntartását a domain névnek nem tudja garantálni ezt ügyfeleinke, mert csak a saját nyilvántartásában szerepel- az ISZT-nél nem! Ezzel köti magához az ügyfelet, ami nem előnyös, és ha esetlegesen a cég csődbe megy az ügyfél azt a pént amit kifizetett elvesziti a domain pedig lejár!
FONTOS, hogy ezt mindenki tudja!
--
Forpsi & ArubaCloud

Ezért nem regisztrál egy épelméjű ember sem .hu domaint, hacsak nem létszükséglet. Köszönet az ISZT-nek a bürokratikus b*szakodásért.
--

A többi domainnál nem így van?

Csak a .hu-ra van az ISZT-nek befolyása.
--

Ez majdnem igaz is. :) Az új regisztráció 2 évre szól, utána van éves forgás.

A 300+fa / hó mini-VPS nekem teljesen megfelelő.

Mire kellett? Rárakni egy saját domaint egy saját rendszert. Gyakorlatilag a rajta lévő domainen van egy komplett saját levelezés rész, SPFel letsencrypt SSL certekkel, egy apache, egy mysql, egy sftp, stb.

Ebből még nem derült ki mire kell :) Hostolok rajta pár kisebb saját projektet, többek között pár kisebb SQL adatbázis feltöltés / feldolgozás innen megy.
(nem gigamega és szupertitkos adatokról van szó)

+ van egy olyan levelezőrendszerem amit gyakorlatilag én alakítok olyannak amilyennek akarok. Olyan certekkel és extrákkal amiket én szeretnék.

A második VPS az csak "playground". Bár az első is :) De azt azért nem szoktam szétcseszegetni.

Erre tökéletes megoldás és nem érzem úgy hogy "szarabb környékre" költöztem volna. Mivel eddig úgymond "nem laktam sehol :)" , nyilván az ügyfelek szervereit nem használjuk játszótérnek és magán célra.

Szóval nekem ezért éri meg ez a havi 300+fa VPS történet.

A domain meg mind1, megszoktam hogy nem 290, vagy 490, vagy 390 forintba szokott kerülni, hanem utána 2500++ akár. De évente és vagy kétévente nem egy nagy összeg egy domainért szerintem.

forpsiéknál nekem az ÜFSZ-el csak pozitív dolgaim vannak, mint élőchates mind emailes / ticketes bejelentésekkel kapcs.

ipv6-ot is hozzávágják az emberhez a 300 forintos VPS esetén is. (ha olyan sablont választassz)

Bővíteni nem igazán tudod a CloudSmartVPS-t.

Az meg hogy 1 CPU 1 gb RAM ~20G ? tárhely. Nekem elég. Mint említettem saját projektek futnak rajta, saját levelezős történetek.

ps.: nem a FORPSInál dolgozom ! :)

ps2.: igen, ahol komolyabb "üzleti" tevékenységet kellene folytatni, arra én sem tartanám alkalmasnak a 300HUF-os VPS-t. Ebben egyetértünk :)

Nincs semmi gond ezzel, mivel láthatóan ismered a korlátait a dolognak, tisztában vagy a kockázattal, plusz nem a VPS működésén múlik a napi betevő.

Nos igen, egyetértünk és köszönöm.

Abban viszont lehet valami, hogy az "egyszerű-usert" meghülyíti a 300 forintos VPS.

Na de kérem, aki már eljut addig a pontig hogy VPS és hogy miről is szól az + arra még kéne rendszert is rakni + bekonfigolni, az már nem egyszerű-user.
Az egyszerű-user inkább tovább megy a webhosting "akciókra" ... :)

+ azt nem tudom, amit említettek itt páran hogy a kezdő olcsó domain + VPS gyak ~1200 HUFból megvan bruttó, mennyire alkalmas / vonzó SPAMMERek és egyéb emberkék működésére.
Gondolom a szolgáltató azért figyel az ilyen dolgokra. BTW a forpsi-s IPm még nem került blacklistre egyszer sem (mmint az a tartomány amit adtak) . Remélhetőleg
kiszűrik azokat akik "ingyen" akarnak egy botnet / spamnet párost fellőni.

Az én tapasztalatom nem az, hogy a szolgáltatók legalább a keményvonalas spammereket kiszűrnék. Itt van példának a 185.33.147.0/24 és 81.2.198.0/24. Mindkét forpsi tartomány nagyon szennyezett ebből a szempontból.

Nekem is van náluk pár domain és 300 Ft-os VPS is. A VPS-en 3 honlap fut, egyenként kb 20 látogató/nap terheléssel. Erre nem is kell több: gyorsabb, olcsóbb, testre-szabhatóbb mint egy közös hosting. Ráadásul szomszéd spammer Pistike nem rakja listára IP címemet. Időnként fájlok megosztására és hálózati diagnosztikára is tökéletes..

Én sem dolgozom a FORPSI-nál, de ajánlom mindenkinek!
Úgy találkoztam először velük, hogy untam hogy a jelenlegi szolgáltatómnál mindenért telefonálni, írni kell (például A, MX record állítás stb..) Náluk automatizált szinte minden.

+1

Nálam is minden simán ment.

Várom, hogy spamben is megérkezzen az ajánlat.

Valamit elbénáztatok.
A cloud reklám nem jött meg spamben, de a .hu hosszabbítás igen.

Off: forpsi.hu megtennéd, hogy a korábbi hirdetéseket is követed, hogy érkezett-e hozzájuk comment? Itt meg tudod tenni plusz munka nélkül: http://hup.hu/user/20197/track Köszi!

Kedves Olvasók,
ha bárkinek kérdése vagy kérése van szolgáltatásainkkal kapcsolatosan és gyors választ szeretne kérem írjanak a következő e-mail címekre:

vagy

Amint lehet itt is minden kérdésre válaszolunk.
Előre is köszönöm megértésüket esetleges késedelem esetén!
--
Forpsi & ArubaCloud

A .pepo domain miért nem regisztrálható még?

jean.cloud? na, valaki? :D

altocumuluslenticularis.cloud ???

// https://www.youtube.com/watch?v=GHYTLv566R0 //
:):):)
_____________________
www.pingvinpasztor.hu

foglalt --> DOMAINING & CONSULTING
--

Nekem annyi kérdésem lenne (ha fel szabad tenni itt) meddig számíthatok még önöktől SPAM áradatra?! Hitel és egyéb ügyekben... már kicsit unalmas!!!

Mi az adatbàzisunkat nem adjuk ki harmadik szemèlynek! Nem foglalkuzunk biztositással, sem egyebekkel. Nem kaphat a nevünkben más leveleket, mint az automata értesitések, értesitések ujjitások vagy kimaradások esetén és az akciós ajánlatok amik csak domain, web és cloud szolgáltatásokat jelenitenek meg.
Kérem ha a nevünkben kapott más email-t akkor azt jelezze ügyfélszolgálatunknak!
Előre is köszönjük segítségét!
--
Forpsi & ArubaCloud

Nem sikerült feldolgozni az inputot.

Van naluk vagy 4-5 domainem, plusz 2-3 vps-em, tokeletesen teszik a dolgukat.
Ja es van .cloud domainem is :>