WURM Online - toborzó

Fórumok

nehéz eset ezt a játékot pár sorban bemutatni. ez nem más, mint egy mmorpg, illetve a fejlesztők szerint mmofs, azaz massively multiplayer online fantasy simulation. legyen.
a játékot röviden úgy lehetne bemutatni, hogy ez egy settlers online, amiben egy adott settler-el játszhat a játékos.
grafika tekintetében nem a legjobb, viszont a belbecs és a tartalom az hatalmas, egy játék sem közelíti meg (mmo addict vagyok, rengeteget próbáltam és fizetek a mai napig is).
hatalmas a szabadság amit a játék nyújt, tényleg a játékoson múlik, hogy mit kezd magával. akár farmer legyen, akár harcos (vagy külön szakmák keveréke, nincs limit), mindig fontos szerepe lesz a társaságban (a magányos farkas megoldás is életképes, bár nehezebb, főleg pvp szerveren)

a játék java-t használ, így igazából ahol a java elérhető, ott a játék játszható. néztem a HUP-os ubuntu részlegen volt szó a wurm-ról (3 éve), akkor azt írtátok, hogy nem nagyon indult el, jelentem, most már vígan fut.

a játék 2 fő részre osztható, az ingyenes és a fizetős részre.
az ingyenes területen természetesen elég sok korlátozással lehet játszani, de még így is jóval többet tud nyújtani, mint a legtöbb mmo. a játékosok a felnőtt korosztályt képviselik, nagyon nagy a segítőkészség a játékosokban. a fizetős része hasonlít a többi mmo-hoz, bár azért egy picit más.
többek között 2 hónapra lehet minimum befizetni, 2 hónapért 10 EU összeget kérnek el, illetve adnak mellé egy refferer pakkot, amit egy másik fizetős játékosnak lehet odaadni, aki azt kibontva választhat: kaphat in game 5 silver coint, avagy +1 hónapot az előfizetéséhez.

akit érdekelne a dolog, az tegyen egy próbát, megéri. jelenleg az ingyenes szerveren van egy kisebb farmunk, bányával, jó nagy kőfalakkal körbevéve, igazából az önellátáshoz már minden adott . lassan átmegyünk a pvp szerverre (itt is a settlers-ben ismert területfoglaláson alapszik a harc, 3 királyság között), így aki az ingyenes résszel próbálkozna, annak még sokat tudunk segíteni. (ventrilot használunk, ha kell, segítek hogy hogyan lehet wine-al jól beüzemelni)

a játék oldalát a http://www.wurmonline.com oldalon érhetitek el. a gallery-ben látott képek ne riasszanak el, zseniális játék.