fizika, a világmindenség meg minden

Hozzászólások

Az elmeháborodott rátalált a Sátánjára. :)

Mekkora pedofil hangja van :) Nem bírtam végighallgatni, de értékes példája annak, hogy miért nem bezárni inkább bővíteni kellene a pszichiátriai gondozókat...

Ez brutál:) Egyszer a Discovery-n láttam egy fickót, aki miután megsérült az agya(daganat,fizikai behatás, nem emlékszem..), egyfolytában festett.
Az egész lakását összepingálta mindenféle krikszkraksszal, aztán újra kezdte.
Szerintem ez a mi Árpink is valami hasonló problémával van megáldva, csak az eszközei mások...

Kategória:
Családi esemény, Ipar, Művészet, Szex, pornó, Tudomány, Zene, klip
Nem bízta a véletlenre. :)
Ritka nagy balfasz lehet ez az ember, szívesen beszélgetnék vele! :)
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel

szerintem Tóta W. Árpi lehet filmrendezői álneve alatt:) hasonló zagyva baromságokat lehet olvasni a blogjában is. biztosan a Tóta W. a Webes irodalmi munkásságát, a Molnár F. a filmes "művészetét takarja:)
a windows mehetett az agyára imho:) megkérdezném tőle, honnan tölthető le az AllSeeingEye/GlobalMindControll for windows program:D

Akkor lesz Gárdonyi K. Árpád is? Könyves művészetét kiterjeszteni. Mondom, szívesen beszélgetnék vele. Szeretem az ilyen embereket, régen sokat jártam késdobálókba, ott lehetett hasonló színvonalú emberekkel irtó jókat társalogni.
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel

"Gondoltál-e már arra, hogy egy egyszerű monitoron egy windows program alatt láthatóvá lehet tenni azt a képet, amit látsz kifogástalan minőségben?!"

Ez mekkorát ütött!!!!
Gondoltál-e már arra kedves Molnár F(aszom) Árpád, hogy egyszerű puskával az agyadban látható idegsejteket meg lehet jeleníteni a falon?!

Az a gyűlöletkeltésre alkalmas háttérzene, a szinte ki se vehető alányögések és az az undorító előadásmód, ahogy hülyének nézi az embert miközben el akarja szédíteni, hipnotizálni, kábítani és ellentmondást nem tűrően csak a saját igazát és torz világképét bemagyarázni... áááááááh

Az ilyeneket nem akasztják fel, miután agyonlőtték???

Azt ajánlom darabokban gépeljük le a tartalmát, mert a hipnotikus aláfestő zene és előadásmód miatt úgy érzem, hogy nem tudom úgy véghallgatni, hogy ne okozzon sérülést a tudatalattimban... Ezt a baromságot csak olvasni szabad, mert úgy van esély rá, hogy sérülés nélkül tudjuk élvezni a mű "kifinomult humorát" :D

qrvára betegek néhányan az anyahazában
7:35-ben megmutatta magát a szerencsétlen

Érdemes a weblapjára is egy pillantást vetni. Ott a link a videó mellett.

Aki megnézi ezt a videót, az egy hét múlva meghal agysorvadásban? :S (vö. A kör)

Látjátok látjátok, az LSD mily csodákra képes. Biztos celebnek készül, az újhullánmos hírességek szoktak hasonló mértékben bölcsek lenni. De erről eszembe jutott egy vicc:
Két barát beszélget:
-Te képzeld tegnapl leestem a létráról.
-Na! És lett valami bajod?
-Nem semmi, de képzeld tegnap leestem a léráról.

A zene jó, amúgy meg nem beszél hülyeséget, csak beteg egy kicsit az ürge!

Kedvenc: http://kuruc.info/r/6/28576/

Nem csak hazibuliba jo, mint ahogy irjak, de tokeletes kave helyett is. Lehuzott ablakoknal max hangerovel hallgatni a dugoban pedig biztos, hogy gyorsabb haladast eredmenyez szamodra :).

-------------------------------
“The 0 in Raid 0 stands for how many files you’re going to get back if something goes wrong” :)

A hangja tényleg idegesítő, de a zene rendben van. A sztori meg... előbb-utóbb - tisztességes dramaturgiával -besztszeller lesz a Sci-Fi mesterei sorozatban. ;)

Ismerem a palit.
Szó szerint beteg az az ember, szóval ne is foglalkozzatok vele.

--
A linux felhasználóbarát. mindössze megválogatja a barátait...

Hallottam már erről a fickóról. Fura egy eset.
---
/* No comment */
Ketchup elementál megidézése a sajt síkra

Hát igen, Molnár F. Árpád ezúttal is kitett magáért :)

- - - - -
And the man in the rain picked up his bag of secrets, and journeyed up the mountainside, far above the clouds, and nothing was ever heard from him again...