Almát Magyarországnak

 ( evone | 2008. március 17., hétfő - 14:29 )

http://wewantapplehungary.com

diggeljetek, legyen itthon is apple! legyen itms, legyenek olcsobbak a gepek!

( a fikazo commenteket legyszi megse szuljetek, nem erdekel egy apple usert se hogy buzi aki applet vesz, vagy sznob vagy hasonlok, akiket erdekel/erdeke az meg tegyen valamit erte :))

hajra

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Miért?
Már csak azért kérdem mert itt azt írta endru hogy ugyanannyi Mac van mint Linuxos PC. Toros szerint "...a csapból is az Apple folyik - például az Index szinte folyamatosan tart a címoldalon egy-egy Apple-lel kapcsolatos hírt..." amivel teljesen egyetértek.
Szóval mi hiányzik? Nem értem.

Magyarországi Apple képviselet... Nem holmi lof@sz hdsys.

MacBook C2D 2.2Ghz 2x1G Intel X3100

A diggeléssel nincs probléma,de akkor legalább ha hozzászoltók akkor angolul tegyétek. Ezzel se égessétek M.o-ot. Köszi

De aki tud angolul, annak jó az apple.com, az angol OSX... Miért is diggelnének?

A fene tudja, annyit én is tudok angolul, hogy egy szoftvert angolul tudjak használni, mégis szívesebben használom magyarul.

Mennyibe kerülne a magyar nyelvi honosítást megcsinálni minden kiadáshoz, koordinálni a fordításokat, frissítésenként? Hány alkalmazottat kéne az apple-nek felvennie mindehhez? Ennyibe kerülne. De azért sokkal de sokkal nagyobb üzlet nekik az amerikai piac mint a többi együttvéve. Ezért nem érdekes az a pár ezer ember aki mac-et használ ebben a pici országban.

Mivel a digg angol nyelvű, ezért szerintem elvárható, hogy akkor angolul is írjanak oda be. Én csak ezt mondtam. A kezdeményezéssel nincs bajom.

Asszem indítok egy "magyardigget!" kezdeményezést...

en meg egy "le az értetlenekkel!" kezdemenyezest

mas: akik tudnak angolul, azoknak pl itthonrol az ITMS hianyzik, vagy az iPhone, nem csak fikazni kell hanem olvasni, olvasd el a tobbi pontot is

Launch iTunes Store

There are tens of thousands of iPods in Hungary, but we can't feed them with legal content. In addition, we can buy the iPod Touch, but cannot purchase the update for it. How successful can Apple TV be without iTS in Hungary? iTunes Store is a major show-stopper and people are striving to buy legal and local content.

Resolve out of stock problems

Customers often have to wait 3-8 weeks to purchase an item or service parts. We're also missing a proper service store where we can leave our damaged hardware and get professional service. (Well, we admit, most people in the service shop are "pros", but the experience as a whole is not what we'd expect from Apple.)

Standardize the Hungarian Apple homepage

Apple.hu is a shame for your brand.

de persze ha tudsz angolul nem kene hogy gondot jelentsen, megis csupan egyet lattal meg

Inkább moderálom magam és itthagyom a kérdést, most jobb neked?

sokkal

Jó neked.
--
the tide is turning