Counter Strike establishing gondok

Fórumok

Adott egy Debian Lenny rendszer, UPC medium nettel. Már régebben is játszottam wine-val a játékkal, de a napokban nem tud csatlakozni aszerverekhez, csak megakad az establishingnél. Router van, de az nem lehet gond, mert anélkül sem megy. Haver belépett az ő gépéről az accounttal, neki ment rendesen. Szóval csak nálam lehet gond. Miután egy ideig megpróbál csatlakozni kiírja, hogy nem tud kapcsolatot teremteni a VAC serverrel. Érdekes, pingelni tudom a felvett szervereket, de a netes adatbázisból nem tudom lehívni őket.

Hozzászólások

Amit most hasznalsz wine az hanyas verzio?

probalj meg par portot forwardolni/engedni
"nem tud kapcsolatot teremteni a VAC serverrel"
ha jol tudom ezt a szerver irja ki nem? szal ehez nem sok kozod van

esetleg probald meg IE be (wine) beirni ezt: steam://support/?Issues=*

Nekem Wine legújabb (57) csak halál... bár ez már ~0.9.50 óta fenn áll. Remélem egyszer kijavítják. Ilyen hibám nekem is volt, használtam a game-monitor.com weblapot, és favoritokba adva a szervereket csatlakoztam. Nem túl egyszerű, nem is macerátlan dehát "ez van". Lenny -vel csak kétszer próbáltam legutóbb mert aztán kihalt. Nem hinném mindig én rontok el valamit, valamiért mégis mindig kihal a rendszer. Na sebaj. Érdemes ~0.9.50 ALATTI Wine-vel próbálni. (ez egy azóta fennálló regressziós bug)

+1, legfrissebb nvidia driver van fent (a counterstrike-os opengl probléma megoldva vele ugye) és amit fentebb írtatok, én is game monitoról gyűjtöm be a servereket, beteszem szépen favoritesba, de így sem tudok csatlakozni, de frissíteni tudom a szerverről az információkat.

van hup: irc, last.fm, stb steam group lesze?:)