2m to 1h

 ( evone | 2008. február 18., hétfő - 17:31 )

ugy imadom ezt a rohadt otpt... annyira szeretem ahogy egy 2 perces folyamatbol 1 orasat tudnak csinalni. kezdotott az egesz azzal hogy kuldott a vodafone egy smst, hogyha 2 napon belul nem toltom fel az egyenlegem, akkor cseszhetem a vitamaxos scool dijcsomagom, rendben, semmi gond. gondoltam elmegyek egy automatahoz es feltoltom a telefonom merthat ugy milyen egyszeru, de nem. a gep ugye elromlott. grr. jo, bementem a bankba hogy akkor ugy veszek ki penzt, erre hallom hogy igyis valami problema van, es egy darab megrohadt orat kellet varnom hogy 3 ezer forintot kivegyek ( 5-6 perc ) , gyors ugyintezes mondhatom! ezutan ugye mehettem feltolteni a telefonom. nagyon fasza! thx to vodafone, and very special thx to otp!

ps. persze azt az egvilagon senki nem tudja hogy az automata mikor lesz jo, elvileg egesz heten szar lesz... nice! vilag legjobb bankja

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

http://bank.lap.hu/
Mire vársz?

De sz..r, hogy annak a banknak, amiről szó van csak egy darab automatája van...

Na igen... És más banknak sincs, sőt a Vodafone üzletekben tutira nem lehet bank kártyával fizetni, sőt a postákon vagy éppen a benzinkutakon sem.

azabaj hogy ez igyvan. eleg eldugott hely ez itt :(

Se posta, se benyakút, se újságos...

felreertesz. van posta, ujsagos is, de egyiknel sem lehet bankkartyaval fizetni sajnos

Hol is van ez?

Mily szörnyű!

Tiszavasváriban csak 4 ATM van...
http://www.bankkartya.hu/?oldal=atmfiokkereso

azabaj hogy otp atm csak egyvan, ha masik automatanal baszakodok, akkor plusz penzt is vesz le, nincs igazam?

A készpénzfelvétel valóban drága, a saját ATM-es "ingyenes/olcsó" kp. felvétel költségét megfizeted a számla egéb díjaiban, illetve a khm. nem túl jelentős betéti kamatban -- az idegen ATM költségét meg fullosan rádverik, ennyi az egész.

ha ennyire fontos a telefonod feltöltése akkor nem bírtad volna ki azt, hogy levesz plusz pénzt vagy a KP felvételért vagy az elektronikus feltöltésért?

nem kenyeselmesebb ha nincs mellete plusz koltseg?

Nem. csak látszólag kevesebbe kerül.

PPO-t nem ismered? Amúgy az OTP-sok nálam is kezdik eléggé kihúzni a gyufát..
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Üllj le és kuss legyen!"..

koszonom szepen! :)

En ma mar senkinek nem ajanlom az otp-t, a bankok legalja. Annal meg a rafazol bank is egy fokkal jobb. Erste, Citybank es HVB UniCredit amikhez erdemes menni az ismeroseim szerint.

Citibank, ha kérhetném :-)

miért is a Vodafone a hibás az ATM hibáért?

--
by Mikul@s