FSF.hu Alapítvány logó pályázat

Címkék

Az FSF.hu Alapítvány pályázatot hirdet az Alapítvány logójának a megtervezésére. A pályaműveket 2007. szeptember 30-ig várjuk az (fsf kukac fsf pötty hu) címre.

A logóterveket SVG formátumban kérjük. Ha a logó színes, akkor készüljön egy fekete-fehér/szürkeárnyalatos verzió is. Amennyiben a logóterv betűket tartalmaz, akkor kikötés, hogy a betűtípus saját tervezésű vagy "nyílt forrású" legyen. Előnyben részesítjük azokat a terveket, amelyek nem csak logót, hanem a logóhoz illeszkedő poló és molinó tervet is tartalmaznak.

A pályázati munkákat az alapítvány aktivistái és a kuratórium bírálja el, és jó esetben 1 győztes pályaművet választunk ki (rossz esetben egyet sem). Az alkotónak a pályamű beadásakor nyilatkozni kell arról, hogy hozzájárul ahhoz, hogy a szellemi termékét az Alapítvány szabadon felhasználhatja/másolhatja/módosíthatja.

Amennyiben a pályázat eredményes lesz, úgy a győztes alkotót 30.000 Ft-os pénzjutalommal díjazzuk, valamint 1 db (később legyártásra kerülő) FSF.hu Alapítványos poló tárgynyereményben részesítjük és a nevét (amennyiben szeretné) feltüntetjük a támogatói oldalunkon.

Minden esetleg felmerülő, itt nem szabályozott kérdésben az aktivisták és a kuratórium fog dönteni.

Minden érdeklődőnek jó munkát és kreativitást kívánunk!

Hozzászólások

Egy pályázó küldhet be több logótervet is?

Mi a baj a jelenlegi logóval?
(mármint az amerikaival)

--
Simplicitas Sigillum Veri

biztosan butasagot kerdezek, de nem tudom micsoda az a molino :)

--
Bow down and admit defeat. | Old, weak and obsolete.