Amiga böngészõ update #2

 ( Chain-Q | 2006. december 24., vasárnap - 22:54 )

Itt csücsülök vidéken, és az õsöreg A1200-amat csapkodom, 68060, 60Mhz, AGA, 640x480, 128 szin, 60hz és más mókás dolgok. Viszont a világ nem áll meg addig sem, ezért a két napja megjelent IBrowse 2.4-hez már meg is jelent a vadiúj plugin interfészt kihasználó elsõ plugin...

... ami egy GNU Flash alapú "flessplagin". Szenzációs, itt mennek a Flash cuccok a fent leirt felbontáson és színmélységben! És a 60Mhz-s 68060 proci és a video alrendszer lehetõségeihez képest bámulatos sebességgel (van ami jobban megy mint a szomszéd szobában levõ P2/350 + ATi Rage 128 combon, Linux alatt). Szóval rulez!

Classic Amiga Forever!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

hÜPP. Nem-e lehetne-e pár fejlesztőt átpakkolni a haikuhoz hogy esetleg legyen flash haikura is? Költői volt a kérdés.

Ha van Haikura Firefucks, akkor nemhiszem hogy a Linuxos Gnash plugint olyan hihetetlen bonyi lenne portolni, hiszen ott meg a bongeszo plugin interfeszet se kene modositani... Mas kerdes persze, hogy a GNU-fele opensource flash elegge reszleges supportot ad, sz'al csodak nincsenek. De legalabb valami van. :)

-=- Mire a programozó: "Na és szerintetek ki csinálta a káoszt?" -=-

Valami van. Ki nem adott alfaverziók, screenshotok. De ugyanez volt már öt éve, sőt akkor rebesgettek java-t is, hogy már majdnem fut, már fut is, csak még tesztelni kell. Aztán semmi.