Amiga böngészõ update

Megjelent az IBrowse nevû Amigás böngészõ 2.4-es verziója, aminek köszönhetõen eljött az olvasható UTF-8 siteok kora is Amigára. Most megint egy darabig nem kell LinuxPPC-s Firefoxhoz piszkálnom, úgy tûnik... :)

Ráadásul a többtucat más újdonságnak és frissítésnek köszönhetõen kiválóan üzemel benne pl. a Raiffeisen Netbank is. Valamint a Javascript motorja nem csak 68k, hanem PowerPC nativ változatban is létezik, MorphOS-re és OS4-re is. Zseniális. A végén még lecserélem a majd 10 éve használt kalóz keyfileomat egy legálisra... :)

Hozzászólások

WoW! Ez igen!
Draga jo Amiga... fenenek kellett csodbe mennie... meg mindig azt hasznalnam... hol tartana a multimedia ha olyan szinten fejlesztenenek rea, mint anno, jo par eve...
BTW: milyen programokat fejlesztenek meg mostansag ra? Mondjuk alap Amiga OS-re, csak kivancsisagbol erdekel.

Van ket-harom-negy OS-unk, viszonylag aktiv fejlesztes alatt, amik legalabb API szinten nagyjabol kompatibilisek. Tobb bongeszo (4 projektrol tudok, ha jol szamolom), rakat zenelejatszo, emulatorok, kulonfele IM szolgaltatasok kliensei, es persze rengeteg konzolos, SDL-es es mas szoftver portja, elsosorban az Unix vilagbol.

-=- Mire a programozó: "Na és szerintetek ki csinálta a káoszt?" -=-