A HP kiterjesztette az Integrity szervereinek virtualizációs képességeit

Címkék

Építve a virtualizáció fontosságának növekedésére és az Oracle adatbázis-szerverek nagyszámú telepített bázisára, a HP tegnap bejelentette, hogy olyan képességet adott a felsőkategóriás, HP-UX operációs rendszert futtató Integrity szervercsaládjához használható Virtual Server Environment-hez (VSE), amelyek segítségével ügyfelei automatikusan szabályozhatják a "pooled" szerver környezetben levő erőforrásaikat.

Az új HP Virtual Server Environment (VSE) Reference Architecture for Oracle® Real Application Clusters for HP-UX 11i termék dinamikusan skálázza az adott Integrity szerver infrastruktúráját, ha az Oracle adatbázis-szerver terhelése hullámzik. Például arra használhatják ezt a megoldást az ügyfelek, hogy további szerver-kapacitást allokáljanak automatikusan a pénzügyi alkalmazásuk számára, ha eljön a hóvégi zárások ideje (ilyenkor általában nagyobb erőforrásokra van szükség).

Mivel az Integrity szerverek jelentős részét (felét, vagy több mint felét) Oracle adatbázis-szerverként értékesítik, nem meglepő, hogy a cég ettől a lépéstől az eladások növekedését várja.

Az InformationWeek úgy tudja, hogy a bejelentett VSE kiterjesztés ingyenesen elérhető a meglevő VSE-t használó ügyfelek részére.

Bővebben itt.