Datanet budaörsi adatpark

 ( lacika | 2006. április 29., szombat - 5:50 )

Sziasztok!

Van itt valakinek a Datanet budaörsi adatparkjában gépe?
Reggel egy levél fogadott, hogy a gép újraindult (egy init script küldi). Minden előzetes nélkül.
Ez tegnap (2006.04.28.) este 22:56 perckor történt. Pontosabban ez az utolsó logbejegyzés dátuma, és a gép 23:28-kor indult el újra. Én ismét csak nem telefonáltam nekike ez ügyben. Esetleg valami probléma volt náluk? Tud erről valaki valamit?

Laci

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

hali

én úgytudom, hogy volt valam műszaki probléma mivel nem csak a te géped indult újra.

Celeron-M 1400Mhz, 768M, Debian SID, 2.6.15.4

Ezt én is meg tudom erősíteni: két gépünk van ott és mindegyiken ilyen az uptime:
9:32AM up 10:09, 1 user, load averages: 0.02, 0.02, 0.00

Kb. 15 perces kiesés lehetett.

A múltkori leállást megtaláltam a weblapjukon (talán itt: http://home.datanet.hu/05uszi/uzemszunet.html), most vagy rosszat nézek, vagy nincs ott. :)

Elég ritkán van mindenesetre gond.

Most néztem a logokat, nálam fél óra volt (net+áramkimaradás együtt).
Azaz már röviddel elötte elkezdett a hálózati interfész is billegni.

--
Üdv.

A ma hajnali meglepi:

Táphibánk volt.

Redundancia vagy valami? Semmi.
Satu az összes gépnek, aztán 3.00-kor, amikor rendbejöttek a dolgok akkor amelyik felállt az felállt, amelyik nem, az sajnos nem.

:)

Kb 10 gepem allt meg este 11 utan par perccel. Nemreg beszeltem veluk, aramellatasi problemak voltak, egyik fazis valszin elment nyaralni.