Folytatódik a linux.hu domain lejáratása?

Fórumok

Korábban már volt szó a linux.hu domain használatának körülményeiről. Sokaknak az volt a véleménye, hogy a rajta levő tartalom nem használ, hanem inkább árt a Linux magyarországi megítélésének. Akkor az üzemletető azt ígérte, hogy rendbeteszi. Neki is álltak a munkának, lett új motor, fórum. Ez azonban kevés.

Egy oldal akkor működik, ha van gazdája. Sajnos azóta sem látszik rajta a törődés. A fórum spammerek prédája:

http://www.linux.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=97
http://www.linux.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=104

Ezt valaki meg is jegyezte ott a fórumban, de úgy látszik hiába.

Kérdés: nem lehetne valamit tenni az ellen, hogy az üzemeltető módszeresen lejárassa a Linux nevet?

Hozzászólások

nemhinném, hogy lejáratása lenne, mert van a fórumban összevissz 2 spam.
nem szoktam nézni az oldalt, legútóbb mikor láttam akkor még jókis js kód volt kint tartalom gyanánt :) de a hírek elég frisseknek tűnnek, szóval nemhiszem, hogy a nemtörődömség lenne az oka - mellesleg megnézted a dátumokat mikor kerültek be? 1 hete egyik, a másik meg ma.
aki pedig egy oldal fórumát minden nap átnézi az összes bejegyzést, hogy az valóban nem spam-e, az meg is érdemli.
vagy pl keresd fel az üzemeltetőt, hogy elválallod a spamszűrést a fórumban :)

1. Hat mar multkor is irtam hogy ertelme nemsokvan masik magyar oldalt csinalni mer ezeket nemnezi senki.

2. Magyak howtok - szinten nincs ertelme csinalni mer aki nem tud angolul az _NE_ dolgozzon ebben a szakmaban (igy is elegsok szegyenfolt a magyar it)
Amik vannak meg mind elavultak, szal csak erzekeltetni szeretnem ertelme sincs irni mint ahogy a linux.hu -knak sincsen ertelmuk a hupon kivul.

Udv:
Ash

Én inkább valami olyasmit látnék szívesen linux.hu alatt, mint ami most a linuxsoft.hu oldal. Szerintem a linuxsoftos srácok kezdeményezése nagyon jó. Az elején egy kicsit én is segítettem nekik, mostanában nem nagyon - szégyenkezem is a lustaságom miatt...
Bár most gyorsan írtam egy szócikket. Így már jobb. :)

Uhh, nem akarlak megsérteni, tényleg távol áll tőlem, no de egy wiki oldalt összeállítani kb. 3,5 perc...
A linux.hu pedig az LME honlapja, ahol nemrég volt irodavezető váltás, gondolom, ő piszkálja a honlapot, és képbe kell kerülnie. Nincs ezzel semmi baj, ha igen, akkor pedig tényleg segíteni kell nekik!

Ilyen kritikával tele a padlás mint a tied trinity.
Lehet csinálni, vagy nem csinálni. Most megpróbáljuk csinálni.
Gondolom te ezerszer jobban tudnád.
Gondolom van egy ezerszer jobb oldalad.
Irigykedem.

Más:
A linux.hu nem akar versenyezni a HUP-al, mert annak nincs értelme.
Lehet, hogy nem volt szerencsés a motor választás, de most ez van. Szeretnénk minél teljesebb publikációkat átvenni, és készíteni.
Keressük a helyünket, keressük a saját arcunkat.

Nezd, nem akarlak megserteni, de szerintem kerdezd meg a keszitoket, hogy miben segithetnel. Nem lenne szabad szoftver sem, ha effektivum helyett mindenki csak azt ismetelgetne, hogy mi nem tetszik neki eppen. :)

Van erre fele egy szabaly ami orok ervenyu: Ha nem tetszik, csinalj jobbat, vagy tomjed be magad a talalt rest es segits.

Szerintem nem fognak elhessegetni. ;)

---------------------
Ригидус а бетегадьбол

Nincs ezzel az oldallal semmi baj szerintem. Talán a szinvilágot lehetne egy kicsit még simogatni, de a többi korrekt.

Mivel nagyon régi már linuxos berkekben ez a téma, gondoltam most hozzászólok én is. Szerintem a linuxról, mint operációs rendszerről kellene egy általános, informatív jellegű oldalt csinálni ami bemutatja ezt a rendszert. Nem napi frissítésű híroldalt, arra itt a hup. Szerintem nagyon sokan szívesen segítenének egy ilyen jellegű tartalom összeállításában. Wiki-t tenni a linux.ra meg nagyobb gáz lenne mint a mostani tartalom. Jó a wiki, de nem ide való.

"a linuxról, mint operációs rendszerről kellene egy általános, informatív jellegű oldalt csinálni ami bemutatja ezt a rendszert"

Egyet értek veled kimi, én is erre gondoltam, mikor belefogtam egy ilyen jellegű weboldal készítésébe. Elég nehéz jól csinálni. A "szivesen sokan"-nal viszont már nem értek egyet - bocs ha nem igy lenne.

ui:Most várhatom a kritikákat :(
---
szeki
http://szeki.sytes.net

Hát..tal kezdem a mondatot. Mert nem értem mi köze a fórum tartalmának a gazdájához. Leradírozza ami nem odavaló. Egy oldal akkor működik ha van körülötte közösség. Most írjon a fórumba a gazdája? Vagy mi van? Korán van még, nem értem. Módszeres lejáratás? Aggyanmár. Nyihaha.

z elozo verziohoz kepest ez mar egy egesz jo verzio:) napi 2 hirnel tobbet nem hiszem, hogy az LME kepes kitenni, tehat szerintem ez lesz a max, bele kell torodni, vagy belepni az LME-be es vallalni az uzemeltetest:)

Egyre jobb. Ma már ez van az oldalon:

"A kapcsolódás sikertelen A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) www.linux.hu helyen lévő kiszolgálóval.

    A webhely ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár perc múlva.
    Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati kapcsolatát.
    Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés."

A Linux nettó lejáratása. Orbánista-Gyurcsányista seprűdék.

READY.
󠀠󠀠‎‏‏‎▓

Eltelt 14 év és még mindig nincs helyre téve a linux.hu körül semmi. A domainen ül az aki beregisztrálta, a szerver leállt alatta.. Jobb helyeken a domaint átirányítják a wikipedia oldalára. Az egyesület is már elég régóta halott ügy... Semmi érdemleges változás csak a név birtoklás... Érdemes lenne elperelni tőlük a linux.hu domain nevet...

"Ebben a fórumtémában már nem csak a linkek halottak lassan, hanem az eredeti hozzászólók is :("

Úristen. Ahogy elnézem jópáran tényleg évek óta nem posztoltak. Biztos vagy benne, hogy meghaltak, nem csak nem lépnek be?

Mitől haltak meg ilyen fiatalon? Értem én, hogy meg lehet halni fiatalon is. Nade ennyien?

Mondd azt, hogy csak hülyéskedsz!

Lehet ez tőlem szokatlan, de sajnos nem. Ez túl komoly dolog ahhoz, hogy elbagatellizálja az ember. Eszembe se jutna ilyennel trollkodni. Kérdésemben maximum annyi az öncélú szándék, hogy szeretek borzongani. Rohadtul érdekel a korán elhunyt személyek halálának az oka. Az informatikusoké meg pláne.

"Folytatódik a linux.hu domain lejáratása?"

Ha senki nem válaszol a nem trollkodásnak szánt bizarrnak tűnő kérdéseimre, akkor NANÁÁÁÁ!

Nem tudom, hogy mondták-e már neked, de a minőségi trollkodáshoz meg kell ütni egy szintet. Az önmagában nem elég, hogy sokat írsz. Mit szeretnél beszélni a nem létező linux.hu-ról 2020-ban? Amikor már 2006-ban is csak egy rakás szar volt? Azóta szerinted jobb lett? Megpróbáltad beírni egy böngészőbe? Mit tapasztaltál?

trey @ gépház

Mit szeretnél beszélni a nem létező linux.hu-ról 2020-ban?

Hogy ki ül rajta és miért? Miért nem mond le róla, hogy megvehesd és értelmesebb dolgokra használd, ami méltóbb lenne rá, mint ahogy most van.

minőségi trollkodáshoz meg kell ütni egy szintet. Az önmagában nem elég, hogy sokat írsz

Nem tudsz azonosulni a művészetemmel. Sok írásom fő célja nem a trollkodás, igaz azt is tartalmaz. De ha megfigyeled polival trollkodok, meg azokkal, akik belém kötnek.

Nem tudom, hogy mondták-e már neked, de a minőségi trollkodáshoz meg kell ütni egy szintet.

Amúgy hogyan? Taníts! Tanítsatok!

/SZERK/

Mit szeretnél beszélni a nem létező linux.hu-ról 2020-ban?

Ami ennél is jobban érdekelne, azok a ma már nem létező huposok. Miért nem léteznek, hogyan szűnt meg a létezésük és miért?

Mire? Színvonalas, minőségi trollkodásra. Mert ez minden amit művelek csak nem az. Félreértés ne essék nem trollkodni akarok, pusztán az zavar, hogy halvány fogalmam sincs hogy kell.

Kinek? Akik azt mondják szarul csinálom. Többek között poliverzum, Te, kukucska, Gelei Tóbiás, bolond meg hajbazer.

Gabucino Te meg megkereshetnél privátban. Fizetni nem tudok, de hálából megkaphatod a nickemet.