React native: jwt login + web view? Maradjon belépve az appban

Helló, az lenne a (nem csak) react native kezdő fejlesztő kérdésem, hogy lehet legértelmesebben kivitelezni, hogy:

Van phpban írt, json (majd jwt?) backend, ami kezeli a felhasználókat, logint, logoutot, sessiont, stb. Ez a php kód működteti a reszponzív weboldalt is, ahova be lehet lépni és működik. Ez a backend ad egyedi tartalmat a megadott belépett felhasználónak. Ez készül még, hogy legyen.

Az androidos és az ios operációs rendszere kell natív alkalmazás, ami annyit tenne, mindkét platformon, hogy ha már beléptél megfelelő felhasználó névvel és jelszóval, akkor úgy is marad, és ha a backend az app indításakor is ellenőrzi, hogy megfelelő az azonosítás, akkor megjeleníti a felhasználó egyedi tartalmát a webview segítségével. Ha már utána kattingatok az alkalmazásban, akkor az a webview részen belül történik.

A tartalom nem az appban lenne, hanem a backend küldi át egy reszponzív weboldalon.

A cél az lenne, hogy asztali gépen belépve a honlapra ugyanazt lássam, mint androidról és iosről. Hogy egy kész html legyen mindenhol, ami reszponzív.

Azért react native az irány, mert ahogy néztem, ezzel egyszerre androidra és iosre is lehet fordítani az alkalmazást.

Ha nem így, hogy kezelnétek, hogy az appon belépek és ha elindítom az appot, behozza a honlapot, ahol be vagyok lépve? Milyen más logikával? Még egyszer, az a cél, hogy a belépett felhasználó tartalmát ne kelljen külön elkészíteni minden platformra, hanem egységes legyen, a reszponzív weboldal által kezelve.

Vagy milyen más üzleti logikával lehet kivitelezni, hogy van egy reszponzív weboldal, ami sikeres login után jelenik meg az adott felhasználónak, és működik ez androidon és iphoneon is? De nem kell mindhárom platformra külön elkészíteni, hanem a mobil appok kirakják az egyedi weboldalt, amit a php küld át.

Köszi.

Hozzászólások

Nem teljesen értem a kérdésed, de ha JWT tokent használsz, akkor azt minden esetben "küldeni" kell a backend felé.
Vagy a header-ben küldöd vagy esetleg sütibe rakod.
Nem tudom milyen PHP keretrendszert használsz és hogy a JWT token feldolgozását az végzi vagy te írtál valamit külön rá, de
fel kell dolgozni és validálni kell a tokent és akkor kiderül hogy ki van belépve a rendszerbe.

Szóval kell egy login screen, el kell tárolni valami tokent, és utána webview + headerekben a token?

Akkor kellene még valami rest login API a backenden amit az appod használ.

ReactNative-vel megírt login járható útnak tünik. Azért készülj fel tanulásra meg debuggolásra Androidon és iOSen, mert nem minden ugyanúgy megy a két platformon. 

Amúgy a PWA- t (Progressive Web App) mintha erre találták volna ki leírás alapján. Szerintem nézz rá, talán egyszerűbb lesz a dolgod.