ajanljatok egyedi arnyekolastechnikaval foglalkozo ceget BP-n

sziasztok,

olyan redonyre vagy redony felfogatasra lenne szuksegem, ami nem csak fuggolegesen van es leengedve elzarja a fenyt is es a levegot is, hanem ki lehet tolni az aljanal kb. 10 fokot, hogy a nap ne susson be direktben, de a levego be tudjon jonni.

barhol kerdezem ahol ablakot illetve redonyt lehetne venni, a szabvany valasz, hogy a gyarto mar nem gyart ilyet.

ha valaki ismer olyan ceget ahol ezt a feladatot meg tudjak oldani, az irjon!

koszi!

Hozzászólások

"A gyártó" - nem is tudtam, hogy csak egy létezik, és minden redőnyös tőle veszi.

Én nagyon régen csináltattam, de akkoriban ez a kb. 30°-os kihajthatóság kb. a teljes magasság felső harmadától egy rendelhető opció volt. Viszont motoros redőnyhöz nem javaslom, mert leeresztésnél beakadhat a törésnél (ahol a függőleges rész találkozik a kihajtott résszel).

Vigyázz a redőnyösökkel és az előleggel. Szerintem ha látsz valahol ilyen kihajtható redőnyt viszonylag új építésű házon, kérd el a redőnyös telefonszámát, aki szerelte.

Vigyázz a redőnyösökkel és az előleggel

Magyar iparosnak egy kibaszott fillér előleget se! Még utólag is csak akkor kifizetni, ha már eltelt 1-2 hónap, és még nem esett le a szarja a falról!  Meg nem vetemedik a szarul rögzítéstől a fémháza az egésznek. Meg behúzza rendesen végig a vásznat, nem marad 5-10 centis hézag a záráshoz képest.

Ezek a fasszopó árnyékolósok is csak átbaszni szeretnek. Amit megvettem OBI-ban motoros árnyékolót 2x250 ezerért, na azt neki büdös felrakni, mert csak 120-at tudott volna elkérni a munkáért  Helyette kb pont ugyanilyeneket ő 1 millióért hozta volna ki, felrakással.