Alonso időmérő (Kanada)

Úristen, ez az ember O.O

Hozzászólások

Ő az Úristen? Tehát van neve?

"Normális ember már nem kommentel sehol." (c) Poli

Végül a csapattársa is megelőzte :/

Sajnálom a fickót. Ne kellene ezt már erőltetnie. Na jó, nyilván nem csak az ő döntése. Lenne az a pénz amiért én/bárki szívesen körözgetne.

Vettel a másik.

Felkészül: Hamilton

Tudni kell(ene) időben kiszállni.

[Falu.Me]==>[-][][X]

Soha nem védeném Alonsót indokolatlanul, de a “csapattársa is megelőzte” az úgy van, hogy emberünk hibás autóval és mínusz egy bónusz-kiállással futott be mögötte. 

Okés versenysport; műszaki jellegű “sport”; a pontok számítanak blabla. De a fentiek miatt épp nem lehet valósan beárazni egy embert. Tavalyi szezonban meg úgy ért a csapattársa elé összesítve, hogy közben intézett neki egy futamgyőzelmet - tehát 25 pontot. Ha akkor azt nem hoztuk fel a másik félnek kontra, szerintem amit írsz az most emiatt (sem) fair. Szerintem sajnálni sem kell. Ő már rég elintézte magát, miután a Ferrari “elintézte” őt.

Nem gondolom azt sem, hogy az öregeknek menniük kellene, mert akkor kitől tanulnának a fiatalok? Hogyan lenne meg a generációs kontraszt? Én pont itt tartanám az öregeket amíg lehet, én nagyon szeretem a fiatal/öreg versengést.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Pont, hogy nem rajta múlt semmi, mivel Ő egy dekát nem hibázott! 

Első VSC-s kerekcserére nem hozták ki, másodikra meg pont nem ért a boxhoz. Aztán mire új gumikat kapott, már a többségnek 2 cseréje is megvolt. 
A RedBull-al, meg a Ferrari-val pedig nyilván nem veheti fel a versenyt az Alpine. De már a Mercedes is necces. 

De pár lepattanót jó helyet még megcsíphet az évben.
Egy jobb autóval pedig sorban dobogós lehetne!