Még mindig vannak egyenlőbbek...

Hozzászólások

Nem. Ez mas oldala a dolognak. Lehet csak annyit kozoltek, hogy akkor az europai celu rendeleseiben a gyartoknak a covid kapacitas chiphiany okan elofordulhat depriorizalodas. Intel a kinaiakat is kepes volt durvan megfingatni egy ket lazabb mozdulattal.

Bizonyos ceges hatalomkoncentracio felett a fikuszkukisz orszagok,poltikusok melyen meghajolnak, hogy tudjak csokolgatni az aktualis ceo anuszrozsajat...

Nyugodtan cibalhatjatok, jobbos balos zsido cigany meg a rak tudja meg mi a divat vonalon egymast az igazi corporate rendszer ezen csak rohog es kiszipolyozza az utolso leheleted is, ha nem adod akkoris elveszi. Igy vagy ugy mindegy. Nem szamitasz. Mindegy ki vagy.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

"az igazi corporate rendszer ezen csak rohog" - De mi "lent" itt mindannyian a többség kevésbé fogunk, he az az "igazi" beindítja az oroszok ellen a háborút. - Nem sok időnk lesz rá. - Csak azért írom ezt, mert nagy a készülődés, és az értékteremtő munkánkból esztelen mennyiségű gyilkolóeszközt legyártottak az elmúlt időben. És még folytatják tovább.

Nagyon valószínű, nem hagyják a 100 millió dolláros gépeket, hogy megegye a rozsda. Sajnos gyerekeink, unokáink, a köreinkben gyönyörű kisgyermekek ébredeznek a tudatukra nap mint nap. Tehát legalább moroghassunk éjjel-nappal az "igazi" ellen. (Sőt már régen 100 millióknak kéne a világban a háború ellen tüntetni, - és nem csak az oltás ellen, - mert eddig ez a sokszor elhangzó mondat vicces volt, de most tényleg közel a "Mind meghalunk"!!!)