Hogyan írjunk interpretert 90 perc alatt, ~ 200 sorban [II. A graph It]

A graph It

Graph It

Hozzászólások

szivesen megneznem, de sajnos a kep helyett csak egy torott ikon van! :((((

https://tardis.hu/le/ertekestartalom.jpg

Ez egy teljes értékes "tartalom" végülis.

ps.: tudom, szar böngészőm van, meg szar oprenccccerem sok cével, meg még nem is akarok a böngészőbe külön beállítást . hah. Nyilván én vagyok a f.sz és igen erre helyeselni fogsz :) Köszönöm :)

huha, latom, gondok vannak, nem is kicsi. ki mondta, hogy a https megved barmitol is? honnan tudod en miert akarom httpsen? de meg ha le is szarom a httpset, akkor is eltori az oldalt, es a vilag pont ebbe az iranyba halad, szoval pixelverzum vagy beall a sorba es nem lesz igenytelen, vagy igy jart.

Mar bocsass meg, de a httpsben az s nem a securet jelenti? Hogy ezen keresztul biztositja az oldal es a benne talalhato koveto scriptek, hirdetesek integritasat, es ezeknek a kulvilag fele nem visszafejtheto kommunikaciojat is. Elmeletileg, teged usert is ved, hogy a szolgaltatod nem lassa mikor milyen pornora klikkelsz. (Nyugi, a google fogja tudni.) Meg, elmeletileg, ved a csunya bacsiktol, hogy ne tudjanak injektalni mindenfele rosszasagot a nezegetett weboldalaidba es ne lassak a klikkeleseidet es az erzekeny adataidat.

Miert kene beallnia a sorba? A http egy valid protokol ami teljes mertekben implementalva van a bongeszokben. A HUP megengedi a nem https tartalmak posztolasat az oldalon. Tehat a hiba a te dobozodban van, hogy a bongeszod nem kepes a kevert tartalmakat beallitani. Vagy nalad, hogy nem tudod feloldani ezt a problemat. Igen, torje el az oldalt es torje el azoknak az erzekeny lelket, akik szuksegtelen, hamis illuzioval felszopott szar technologiakat sztarolnak.

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

pontosan, szivesen elolvasnam, de a kepek (es a stilus) visszatart. a kepeken tudna segiteni, csak nem akar -> igenytelen a munkajara, hiszen ez nem az en siralmam csak, hanem mivel csomo uj bongeszoben a default a https-only, igy csomo mas embert is kizar ebbol.

 

es persze semmi baj azzal hogy telibeszarja a nagyvilagot, csak mivel ez egy blog, es o telibeszarhatja, en igy bekommentelhetem akarhanyszor amit szeretnek.