Olcsó 7" tapizásra ébredő android tablet

Fórumok

Sziasztok!

 

Minél olcsóbb - nem használt - 7 collos Android tabletet keresek (szerk:) ami a képernyő tapogatására felébred, tehát nem kell az oldalán lévő gombokat nyomkodni ahhoz, hogy magához térjen. Van valakinek ötlete?

 

Köszi!

pentike

Hozzászólások

Okoshazhoz hasznalunk ilyet, barmilyen kioszkhoz jo megdas lehet. Developer modba atkapcsolva beallithato hogy soha ne aludjon el. A megjelenitett tartalom pedig (egy webpage full meretben) elmegy feketébe 5 perc inaktivitas utan (app szinten, nem android szinten). Hetkoznap 22-7h-ig alszik, hetvegen tovabb. Napkozben orankent felkel egy kis idore. 

Ez engem is érdekelne, okosházas barkácsoláshoz.
Ha tudtok típust mondani, megköszönném!

Normálisabb RPi touch screen is jöhet, amit eddig láttam, az annyiba került, mint egy tablet :(

Köszi!

Miert lenne olcsobb? Altalanos RPi velekedes hogy olcsobb es kevesebbet tud. Jelen esetben lehet hogy jobb, ezert kb. ugyanannyi. (Rendes tabletnel (wayteq nem az) nem olcsobb. Neztel mostanaban arakat?) Touchscreen olcsobb mint egy monitor cserebe egy 3d nyomtato is kell (illik a barkacsolashoz) hogy legyen valami tokja.

A hobbi, barkacsolas a vegen tobb mint egy 5 fős szakember gárda, de legalabb nem a kocsmaban ulsz egesz este. 

Szerkesztve: 2021. 05. 02., v – 12:43

oledeknél jött be az always-on display. Esetleg előfordult pár lcd-s telefonnál is, de akkor valójában mindig világít a kijelző is.

Esetleg vannak olyan appok, amelyek a proximit sensort figyelik és az előtt integetve kapcsolják be a képernyőt.

Szerkesztve: 2021. 05. 03., h – 11:28

LG G Pad 7.0 tudott "knock kodra" felebredni, a kijelzon le kellett kopogni az a mintat amit korabban megadtal es bekapcsolt.

[szerk.] Lehet van app is ami tud ilyet es barmilyen tablettel mukodik?

https://en.wikipedia.org/wiki/LG_G_Pad_7.0

"Már nem csak tehetségekből, de a hülyékből is kifogytunk..."

Szerkesztve: 2021. 05. 03., h – 15:39

Az én 2015-ös HTC One M9 telóm (android 7) tudja a kopogtatásra ébresztés feature-t - motion launch gestures címszó alatt fut. Esetleg ezen elindulva valami app amivel felokosíthatod bármelyik tabletet? Play store, google?