Hogyan (ne) toljad az autópályán a verdát.

A forgalommal szemben az autópályán és a hajts a sorompót letörve a vasúti sínen balra folytasd az utad után azt hittem, hogy már túl sok meglepő nem lesz. De van.
https://youtu.be/TDhJeqEo1nI?t=36
 

Hozzászólások

Megérett az emberiség a pusztulásra?

És még csak nem is a leállósávra tolják félre, hogy érkezzen valami segítség, hanem az úti célig akarták tolni.

Megdöbbentő, hogy milyen az emberek gondolkodása.

Elég lett volna csak egy valaki, aki a tiltás ellenére nyomkodta volna a telefonját, vagy épp akkor hajol le a padlóra esett bármiért és kész a tragédia. 

Mi lehet a megoldás az ehhez hasonló dolgok elkerülésére? Jogositványt elvenni oké de nem ez a megoldása a problémára. Az integető embernek nem feltétlenül van papírja a vezetésből.

Szinte napi rendszerességgel használom ezt a szakaszt mindkét irányban. Árnyalnám a képet azzal, hogy gyakorlatilag minden sávban folyamatosan érkeznek az autók, így vélhetően az volt a szándék, hogy ezzel a csiga tempóval nem akartak sávot váltani, csak akkor, amikor véletlenül van rá 10-20 másodpercnyi idő. Ebben a helyzetben biztonságosabb kiszámíthatóan egy sávban maradni, mert az érkező autók így tudnak kerülni.

Gondolom hogy a lehajtónál/után akarták félretolni a verdát. De a lehajtónál parkol a tilosban egy furgon, lehet, hogy az jött vontatni. Majd sávot váltanak ha odaértek és éppen van rá idő.

Nem tudjuk hogy mi történt a lerobbanásnál :)

Egyszer én is beszoptam a pályán, a régi Corsámban leblokkolt valami szíj görgő, és nem volt akksi töltésem, de szerencsére pár km -t még tudtam menni, és félregurultam a parkolóba Tbánya után. :) A merevrudas vontatás 100 km/h-val egészen jó élmény, és csak 20-25khuf :)

Azt nem hiszem, hogy 1 m-en belül állt meg, ha meg a kormány akadt be, akkor letolni se tudták, ráadásul a kormány nem szokott elromlani, abból marha nagy gáz lenne. Persze, ha leáll a motor, elmegy a szervo, de azért a középső sávban maradni enyhén szólva is Darwin-díjas húzás.

Nem a forgalommal szemben, nem a gyors savban toljak, es a volannal talan nem egy 95 eves full rovidlato tolokocsis haborus veteran ul. Hogy lehet ez? Mondjuk mar ezeken sem lepodnek meg nagyon :)

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Az mekkora flash beallni a kozepso savban lathatatlanul es kalimpalni ?

Nem nyomtak ki a beluket, de ha megtortenik, akkor is csak azzal ereznek egyutt akinek azzal kell elni a tovabbiakban, hogy o volt a "termeszetes szelekcio"...

http://karikasostor.hu - Az autentikus zajforrás.

Gondolták, ha valaki elkaszálja azt az egyet, akkor mire ők jönnének, talán megáll a gázoló, és ők hárman megússzák. Így kevesebb a veszteség. Én azt nem értem, hogy rohadthatott le a középső sávban. Kormány se működött már? Ha érzem, hogy a motornak annyi, akkor eleve már jobbra húzódva gurulok ki.