rbx.hu nem küldi a terméket, telefon foglalt, emailre nem válaszol

December 7.-én rendeltem az rbx.hu-ról valamit előre utalással. A mai napig nem küldték el, pedig már egy hónap eltelt.
A telefonjuk mindig foglalt, több emailt is írtam, azokra nem válaszolnak. Facebookon is írtam nekik, nem válaszolnak.
Mások is postoltak az oldalukra facebookon, hogy nem kapták meg, amit rendeltek. Ma délelőtt törölték ezeket a kommenteket.

Tud valaki valamit?

Hozzászólások

Azt, hogy rablók, akik átverik az embereket.

Én rendeltem tőlük egy ATEN UC-100KMA-t és egy optikai egeret. Mind a kettő megjött ugyan, de az átalakító használhatatlan volt (nem, nem hibás, csak amit ráírtak az kamu volt, nem vitt át gombokat, stb.), így visszaküldtem nekik. Ezért felszámoltak újabb ~2000 Ft-ot, hogy nekik ez szállítási költség, de kifizetni nem kell, ennyivel kevesebbet utalnak majd vissza. Erről is lenne ugyan véleményem, de hagyjuk. Ami a lényeg, hogy azóta is utalnak. Többször telefonáltam, írtam nekik, mindig ígérgetés volt, aztán semmi. A weblapjukon a termék adatlapján leírtam a tapasztalataimat; azonnal törölték. Egy ideje már nem válaszolnak se emailre, se telefonra.
Ez a bolt olyan lehet, mint anno a Gubó elektronika (?) volt a Mammut végében, akiktől vettünk egy CF kártyát, ami füstölögve megolvadt (!) az Amiga 1200-esben és amikor visszavittük, közölték, hogy ezt ki kell küldeni Londonba, hogy bevizsgálják, hogy nem raktam-e be a mikrósütőbe...

Senki ne vegyen tőlük semmit, aki nem akar rászívni.

Szia,

Én még az ünnepek előtt rendeltem tőlük egyszerre 5 dolgot, de az egyik termékem helyett egy hasonló nevű valakié került bele (minden termékre egy matricát raktak a megrendelő nevével, meg a cikkszámmal). Telefonon felhívtam őket, akkor nagyon korrektnek tűntek, sűrű elnézést kértek és rögtön mondták, hogy természetesen kicserélik. Meg is beszéltem, hogy elmegyek hozzájuk, de sajna az ünnepek miatt már nem jutottam el oda. Azóta 3.-án próbáltam hívni őket, akkor nem vették fel.

Mondjuk lehet, hogy ilyen figyelmetlen csomagolással csak simán besokalltak a problémákkal. Persze valami választ, vagy legalább egy közleményt illene ilyenkor közzétenni, és nem eltüntetni próbálni a nyomokat....

Nekem 2 hónap alatt nem voltak képesek visszautalni a pénzt, mert a megrendelt terméket csak drágábban tudták volna beszerezni. Ez természetesen csak a díjbekérő és az előre utalás után derült ki. Be kell menni személyesen és asztalt borítani rájuk (sajnos). A közelben a kispesti rendőrség, ott meg följelenteni őket csalásért.

Elore utalni ? Magyar cegnek ? Nincs az a diszkont vagy 2 filler amiert basznam a rezet.

No fucking way.

50k hufig csak szabalysertes, ha nem eri el a buntetojogi limitet akkor mehetsz pperre, ha beledobod azt a penzt, amit senki. Igy az ilyen szarhaziaknak ma mindent szabad es meg is teszik.

http://karikasostor.hu - Az autentikus zajforrás.