Korábbi domain tulajdonos személyének lekérdezése

Egy több évvel ezelőtt regisztrált, jelenleg ismét regisztrálható státuszban levő domain előéletével kapcsolatban hol tudnék információhoz jutni? A domain.com, ripe.net, valamint a google szerint releváns több oldalt megnéztem, sajnos nem kaptam eredményt. Egy több évvel ezelőtti munkával kapcsolatos, most felmerült vita (gyors) megoldásához lenne segítség.

Köszönöm a tippeket.

Hozzászólások

ha 1x mar torlodott akkor kb sehol... meg az updatek is neccesek - ha domain privacy mogott volt akkor meg plane.

Ha a domain.xyz -n volt weboldal, akkor esetleg segít ha a web archive -on visszanézitek, milyen tartalom volt rajta, talán a tulajdonos (cég) neve, elérhetősége is fent volt.

--
arch,ubuntu,windows,android
zbook/elitebook/rpi3/p9_lite

Rémlik, hogy vannak "domain history" jellegű oldalak, ahol DNS meg talán tulaj adatokat is tárolnak vagy tároltak. Gyanús, hogy a GDPR ezeknek jelentősen betett, illetve eleve kérdés a megbízhatóságuk. Sok domainnel már sok éve csak "Private person" látszik magánszemély esetén, a cégeseket meg maguk a tulajok sem frissítik.

A ripe.net a domain-rol semmit nem tud, csak az IP cimrol, arrol viszont lehet tudni kinel volt korabban (ami termeszetesen a domain tulajdonosara nezve egyaltalan nem relevans informacio az esetek 99%-ban).

-----
"Már nem csak tehetségekből, de a hülyékből is kifogytunk..."