felhőtárhely explorer támogatással

 ( markia | 2018. október 3., szerda - 19:32 )

Segítséget kérnék!
egy ideje keresek olyan felhőszolgáltatót amelyikkel lehet olyan "csoportmunka" megoldást csinálni ami alkalmas közös szerkesztésre (nem feltétlen egy időben), vagyis megjelenik az exploerben (könyvtárban vagy betühöz rendelve)és onnan használhatom az adat filet (mentés másként....) vármilyen programból.

köszi..

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

O365, GApps?

OK. és a O365ben lehet dwg vagy klc filet editálni?( nem binárisan, mert nem egészséges, és a file formátumot sem tudom fejből, hanem saját exéjével) Nem táblázat kezelésről vagy szövegszerkesztésről van szó (azt használom, főleg a gappst)
(Soha nem használtam még o365öt)
Ja és kimaradt, hogy lehetőleg ingyenes.

Ha ingyenest keresel, a Microsoft-tól ott a OneDrive, aminek a kliense lehetővé teszi a file-ok helyi mappába szinkronizálását, ráadásul szelektíven csak az jön le helybe, amit szeretnél.
Itt aztán az a program fogja editálni, ami hozzá van rendelve, mentéskor viszont szinkronizálódik a felhős tárhelyre.
Google Drive ugyanezt tudja.

Üdv,
Marci

Szerintem ezt akarmelyik ilyen felhős drive tudja, a onedrivetol a guglin at a dropboxig meg a boxcomig. Ennyit pont ennyit csinálnak, egy shared foldert. És ha az alkalmazás nem támogatja a csoportmunkat, akkor a szinkronizálás eleg szar lesz :)

Ha egyébként nem ragaszkodsz mas gepeihez, csak folder synchez tobb geped kozott, akkor tudom javasolni esetleg a syncthinget (winre azt hiszem a synctrezor vagy mi a használható kliens)